
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | Bal National |
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
08:00 | Sportfood |
Wielertoerist Staf fietst elke zondag meer dan 100km.
«
»
08:30 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
08:45 | Toasted on Wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny Ros staat vandaag op het Theaterplein in Antwerpen.
«
»
09:10 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om.
«
»
09:45 | Op hete kolen |
Wie aan barbecue denkt, denkt aan gemarineerde varkensribbetjes en dat is precies wat Michaël Vrijmoed op zijn grill legt.
«
»
10:15 | Bal National |
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
10:50 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
11:10 | De Wereldkeuken |
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
12:00 | BBQ vanavond?! |
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
12:20 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
13:05 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
13:35 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
14:10 | Apero-Dining |
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
14:45 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
15:15 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
16:00 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
16:35 | Puur oosters: Japans |
De perfecte sushi maken, het is een vak apart. Het is ook niet voor niets dat je in Japan jaren ervaring in de keuken nodig hebt, vooraleer je jezelf tot sushimeester mag benoemen.
«
»
16:55 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
17:30 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
17:55 | Het weekmenu |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
18:40 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
19:25 | Sportfood |
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
19:55 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
20:40 | De zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
21:10 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
21:50 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
22:10 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
22:30 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
23:00 | Op hete kolen |
Hoog bezoek vandaag in de tuin van Michaël Vrijmoed, want zijn collega-souschef uit het Hof van Cleve, Maarten, komt vandaag barbecueën!
«
»
23:30 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
00:15 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
00:35 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
01:10 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met Alain Indria. Op het menu staat een spaghetti Bolognese, maar dan in een vegetarische versie. Alain gebruikt de vleesvervanger seitan in plaats van gehakt.
«
»
01:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man die al jaren pannen en potten breekt tijdens elk tv-seizoen: De Pauw Jeroen! Hij maakt van knolselder ravioli en houdt het verder ook helemaal veggie.
«
»
02:10 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
02:35 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
02:45 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
03:10 | Panklaar |
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
03:20 | De zomertafel |
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
03:40 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
04:20 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
04:30 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
04:45 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
05:15 | Op hete kolen |
Hoog bezoek vandaag in de tuin van Michaël Vrijmoed, want zijn collega-souschef uit het Hof van Cleve, Maarten, komt vandaag barbecueën!
«
»
05:40 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»