TVgids - Play 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Lekker lang leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
07:05 Tot op de graat
Johan Segers leert ons werken met een echte designvis uit de Noordzee: de makreel.
«
»
07:20 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
07:45 De redders
De redders hebben een avondje casino gepland, maar eerst moet het voltallige team op zoek naar een vermiste man. 's Avonds moeten de redders onverwachts in actie schieten.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Chateau Meiland
Het chateau wordt uitgezwaaid, de familie verhuist naar hun nieuwe optrekje in Nederland. Het avontuur begint 's morgens in alle vroegte. Bloedchagrijnig zitten Martien, Erica en Maxime in de auto.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Het weekmenu
Steffi Vertriest
«
»
15:00 BBQ vanavond?!
Kip citroen, aubergine tomaat, gevuld brood met parmaham
«
»
15:20 Zo man zo vrouw
Bram (25) vindt dat zijn vriendin Margot (20) er nogal mannelijk uitziet. Ze is een echte rockchick maar hij zou liever hebben dat ze zich wat verfijnder kleedt.
«
»
16:15 Huizenjagers Buitenland
De Huizenjagers gaan niet één, maar twee dagen lang op trektocht om voor Dirk en Luc een B&B mét zwembad in Tenerife te vinden.
«
»
17:15 De brandweer NL
De centralist van de meldkamer krijgt een noodoproep die hem aangrijpt. Een angstig kind belt 112 omdat het huis in brand staat en zij samen met twee anderen op de eerste verdieping vastzit.
«
»
18:20 Chateau Meiland
In het nieuwe huis is Martien al druk in de weer met Kees de lamp, kussentjes en de opgezette dieren. Bij het inrichten gaat het om de details, je moet het everzwijn wel in de bek kunnen kijken.
«
»
19:20 Topmakelaars
Elke Topmakelaar toont graag de beste versie van zichzelf. Zo bewijst Matthew zijn mentor Dorine dat hij op eigen benen kan staan. CEO Johan gaat nog eens zelf aan het makelen en doet dat met succes.
«
»
20:30 Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter ontdekt op zijn elfde verjaardag dat hij een tovenaar is. Hij vertrekt met een speciale trein naar Zweinstein, de school voor tovenarij, en dat is het begin van een spannend schooljaar.
«
»
23:25 Noah
De oudheid. Noah krijgt van de Schepper de opdracht een ark te bouwen voor hem en alle dieren wanneer de wereld dreigt te worden vernietigd door een allesverwoestende overstroming.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers