Snow Patrol bevestigt voor dakconcert op Glazen Huis

zondag 18 december 2011

De Britse rockgroep Snow Patrol heeft haar komst naar het Glazen Huis in Leuven bevestigd. De band, bekend van de singles 'Chasing Cars' en 'Shut Your Eyes', zal maandagmiddag om 12.00 uur een mini-concert geven op het dak van het Glazen Huis op het Martelarenplein. De populaire Belgische danceformatie Milk Inc. gaf zondagavond het laatste dakconcert van dag twee van 'Music for Life'.

Zondagavond maakte Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn vanuit de glazen studio op het Martelarenplein bekend dat de Britse rockgroep Snow Patrol morgenmiddag om 12.00 uur op het dak van het Glazen Huis zal optreden. Daarmee heeft alweer een internationale topband zijn komst naar het Glazen Huis bevestigd. Zaterdag speelde Elbow het eerste dakconcert van 'Music for Life'.

Snow Patrol heeft wereldwijd ruim tien miljoen albums verkocht. Vorige maand kwam het zesde album Fallen Empires uit. De Britse alternatieve rockgroep is bekend van singles als 'Chasing Cars', 'Shut Your Eyes', 'Take Back The City' en 'Called Out In The Dark'.

Milk Inc.
Maar er verschenen nog meer topnamen op het dak van het Glazen Huis, want zondagavond sloten Linda en Regi van Milk Inc. dag twee van 'Music for Life 2011' muzikaal af met een spetterend concert.

Eerder op zondag
Emeli Sandeì speelt vanavond in het voorprogramma van Coldplay in het Sportpaleis in Antwerpen. Eerder op de dag warmde de Schotse zangeres de toeschouwers op het Martelarenplein op met het eerste dakconcert van dag twee van 'Music for Life'. Ze speelde onder andere haar hit 'Heaven'.

Zondagnamiddag om 17.00 uur gaf Admiral Freebee het tweede dakconcert van vandaag. Ook De grote buikloop is vandaag van start gegaan. Om 14.30 uur wierpen meer dan honderd mannen en vrouwen zich voor de voeten van Studio Brussel-presentatrice Lisa Smolders. Dat gebeurde in de Sportoase in Leuven. 'Het was al een goede start van De grote buikloop, maar in Gent en Antwerpen willen we uiteraard nog meer buiken voor het goede doel', zei Lisa na afloop. 'Bij deze beloof ik dan ook heel voorzichtig en elegant over jullie buiken te lopen. En voor eìeìn keer is het goed om over je heen te laten lopen.'

Ook Ketnet steunt 'Music for Life'. Ketnet-wrapster Kristien Maes vetrok vanmorgen met een bakfiets aan de VRT-toren voor een fietstocht die haar langs alle Glazen Huizen zal voeren. Onderweg bezoekt Kristien verschillende acties van Ketnetters. Vanmiddag om half drie bereikte Kristien de eerste halte: het Glazen Huis in Leuven.

Maandag
Maandag staat de eerste glazen verhuis op het programma. Dan verhuizen Tomas, Siska en Sam van het Martelarenplein in Leuven naar het Glazen Huis op het Woodrow Wilsonplein in Gent. De glazen verhuiswagen om de drie presentatoren naar Gent te brengen, is gisteren vertrokken in Hasselt. Morgen zou de wagen om 18 uur moeten aankomen in Leuven. De aankomst in Gent is gepland om 20.00 uur.

'Music for Life 2011', van 17 tot en met 23 december in Leuven, Gent en Antwerpen en op Studio Brussel.

Ontdek de foto's van de slaapkamer van Tomas, Siska en Sam op de fotopagina van TV-Visie!


DOSSIER: Music for Life 2011

volledig dossier
mfl11

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers