Radio Maria krijgt toestemming voor overname EXQI FM

woensdag 13 april 2011

Het doek valt definitief voor EXQI FM, de radiopoot van het geflopte multimediaplatform waarmee EXQI-topman Gabril Fehervari Vlaanderen ging veroveren. De religieuze zender Radio Maria neemt de frequenties over. De deal was al rond, maar de Vlaamse Regulator voor de media moest nog zijn akkoord geven. Ook dat is nu in orde.

Momenteel is de Nederlandse versie van Radio Maria uitsluitend te beluisteren via de AM-frequenties en het internet. Maar daar komt dus verandering in. Radio Maria, een station dat uitsluitend katholieke programma's brengt, mag van de Vlaamse Regulator voor de Media nu ook uitzenden via de frequenties van het geflopte EXQI FM. Vorige week werd deze overname al bevestigd door EXQI-topman Gabriël Fehervari.


De World Family of Radio Maria is een wereldwijd netwerk met meer dan 50 stations. Na de overname en de goedkeuring door de VRM ligt de weg nu open voor een verovering van Vlaanderen. Radio Maria Vlaanderen wil al volgende week, bij het begin van de Goede Week, van start gaan.

Bron: De Standaard/Deredactie.be


Lees ook:
EXQI Plus is terminaal ziek

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier
radiomaria

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers