BBC plaatst 'The Voice' op zaterdagavond

zaterdag 18 juni 2011

Na Amerika krijgt ook Engeland zijn eigen versie van de populaire tv-show 'The Voice'. Producent Talpa maakte gisteren bekend dat niemand minder dan de BBC de rechten heeft binnengehaald. 'The Voice' krijgt in 2012 een prominente plaats in het programmaschema van BBC One.

Voor bedenker John de Mol is dit opnieuw een belangrijke stap. 'Zijn' talentenjacht is goed op weg om het wereldwijde succes van zijn ander geesteskindje 'Big Brother' te evenaren.


'Het is een grote, spannende en hartverwarmende show en het wordt een fantastisch zaterdagavondevenement', aldus Danny Cohen van BBC One.

Verder is er nog niets bekend, maar er wordt gefluisterd dat de voormalige 'X Factor'-sterren Danny Minogue en Cheryl Cole aangetrokken worden als coaches.

Bron: BBC

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
BBC

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers