Wie ligt er vrijdag uit 'Sterren op de Dansvloer'?

woensdag 16 april 2008

Na het vertrek van Anissa Temsamani vorige week vrijdag hadden de overblijvende koppels maar weinig tijd om te treuren. Ze moesten een jive of een tango dansen. De tango is een zeer passionele dans terwijl de jive een swingende dans is met zeer snelle bewegingen.

Na e

en week vol danspassen oefenen en tips om ze onder de knie te krijgen was het tijd voor het grote werk. Dominique Monami, Antony Arandia, Nico Mattan en Elke Vanelderen dansen de jive. De snelle bewegingen die daar bij horen gingen niet iedereen goed af. Koen Crucke, Roel Vanderstukken, Martine Jonckheere, Tiany Kiriloff en Bjorn De Wilde dansten de passionele tango.

Vorige week was Koen Crucke zeer ontevreden over de commentaar die hij kreeg van de jury, deze week was dat al iets beter. Toch bengelt hij nog steeds onderaan de lijst, samen met Nico Mattan. Tiany Kiriloff en Elke Vanelderen doen het nog steeds goed.

De jury gaf woensdag een score aan de verschillende koppels, die score telt voor 50% mee. De andere 50% ligt in handen van de kijkers die stemmen. Wie nu al een lage score behaalde bij de jury heeft al meer kans om in de dance off te zitten tenzij hij of zij veel stemmen van het publiek krijgt. De twee BV's met de minste stemmen staan vrijdag in de dance off. De jury heeft het laatste woord en zal dan beslissen wie van hen voorgoed de wedstrijd moet verlaten.

STEM in de nieuwe TV-Visie Poll: Wie is jouw favoriet in 'Sterren op de Dansvloer'?

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers