vtm betuigt medeleven aan familie en naasten van Chris Aerts

maandag 20 september 2010

vtm, het productiehuis Kanakna, de presentatrice Rani De Coninck en de juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins van het programma 'Mijn Restaurant!', zijn geschokt en aangeslagen door het bericht dat Chris Aerts uit het leven gestapt is. Ze willen hun medeleven betuigen aan familie en vrienden en wensen hen zeer veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Programmadirecteur Jan Segers: 'Programma’s zoals 'Mijn Restaurant!' hebben een grote impact op de deelnemers. Niet alleen omdat ze op televisie gevolgd worden door honderdduizenden Vlamingen maar ook door de grote media-aandacht voor, tijdens en na de deelname. Aangezien we ons daar sinds vele jaren van bewust zijn, besteden we daarom samen met alle productiehuizen, in dit geval Kanakna, zeer veel aandacht aan de selectie en de psychologische begeleiding van kandidaten aan televisieprogramma’s. En dit zowel voor, tijdens als na het uitzenden van het programma. Voor de reeksen van 'Mijn Restaurant!' was en is dat niet anders. Ook krijgen de deelnemers begeleiding via onze persdienst in verband met hun omgang met de media. We zullen ook in de toekomst blijvend aandacht besteden aan een uitgebreide begeleiding van de kandidaten voor alle facetten die komen kijken bij deelname aan televisieprogramma's.'Lees ook:
Chris uit 'Mijn Restaurant!' stapt uit het leven

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers