vtm betuigt medeleven aan familie en naasten van Chris Aerts

maandag 20 september 2010

vtm, het productiehuis Kanakna, de presentatrice Rani De Coninck en de juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins van het programma 'Mijn Restaurant!', zijn geschokt en aangeslagen door het bericht dat Chris Aerts uit het leven gestapt is. Ze willen hun medeleven betuigen aan familie en vrienden en wensen hen zeer veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Programmadirecteur Jan Segers: 'Programma’s zoals 'Mijn Restaurant!' hebben een grote impact op de deelnemers. Niet alleen omdat ze op televisie gevolgd worden door honderdduizenden Vlamingen maar ook door de grote media-aandacht voor, tijdens en na de deelname. Aangezien we ons daar sinds vele jaren van bewust zijn, besteden we daarom samen met alle productiehuizen, in dit geval Kanakna, zeer veel aandacht aan de selectie en de psychologische begeleiding van kandidaten aan televisieprogramma’s. En dit zowel voor, tijdens als na het uitzenden van het programma. Voor de reeksen van 'Mijn Restaurant!' was en is dat niet anders. Ook krijgen de deelnemers begeleiding via onze persdienst in verband met hun omgang met de media. We zullen ook in de toekomst blijvend aandacht besteden aan een uitgebreide begeleiding van de kandidaten voor alle facetten die komen kijken bij deelname aan televisieprogramma's.'Lees ook:
Chris uit 'Mijn Restaurant!' stapt uit het leven

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar IsraŽl. Daar ontmoet hij zijn cliŽnt Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocaÔne. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers