vtm betuigt medeleven aan familie en naasten van Chris Aerts

maandag 20 september 2010

vtm, het productiehuis Kanakna, de presentatrice Rani De Coninck en de juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins van het programma 'Mijn Restaurant!', zijn geschokt en aangeslagen door het bericht dat Chris Aerts uit het leven gestapt is. Ze willen hun medeleven betuigen aan familie en vrienden en wensen hen zeer veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Programmadirecteur Jan Segers: 'Programma’s zoals 'Mijn Restaurant!' hebben een grote impact op de deelnemers. Niet alleen omdat ze op televisie gevolgd worden door honderdduizenden Vlamingen maar ook door de grote media-aandacht voor, tijdens en na de deelname. Aangezien we ons daar sinds vele jaren van bewust zijn, besteden we daarom samen met alle productiehuizen, in dit geval Kanakna, zeer veel aandacht aan de selectie en de psychologische begeleiding van kandidaten aan televisieprogramma’s. En dit zowel voor, tijdens als na het uitzenden van het programma. Voor de reeksen van 'Mijn Restaurant!' was en is dat niet anders. Ook krijgen de deelnemers begeleiding via onze persdienst in verband met hun omgang met de media. We zullen ook in de toekomst blijvend aandacht besteden aan een uitgebreide begeleiding van de kandidaten voor alle facetten die komen kijken bij deelname aan televisieprogramma's.'Lees ook:
Chris uit 'Mijn Restaurant!' stapt uit het leven

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Vakantiehuizen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny zoeken een tweede verblijf voor ťchte carnavalisten uit Aalst. Ze willen tussen Nieuwpoort en Koksijde af en toe kunnen ontsnappen aan hun drukke levens. Het liefst van al willen ze een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping. Maar het allerbelangrijkste is een zonovergoten, groot terras waar ze met vrienden en familie kunnen genieten van een glaasje. Jhonny kleurt wel erg buiten de lijntjes, met een superdeluxe woonboot. Budget: 450.000 euro.

'Huizenjagers Vakantiehuizen', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers