VT4 haalt uitzendrechten Euro 2008 binnen

woensdag 23 januari 2008

Het EK voetbal 2008 zal dan toch op het Vlaamse scherm te volgen zijn. De commerciŽle zender VT4 heeft woensdagavond een akkoord bereikt over de uitzendrechten voor Vlaanderen. Alle wedstrijden zullen integraal uitgezonden worden.

VT4

wordt meer dan ooit de voetbalzender bij uitstek. Na het binnenhalen van de rechten voor de uitwedstrijden van de Rode Duivels heeft de zenders nu dus ook Euro 2008 in handen. Het Europese voetbaltornooi wordt van 7 juni tot 29 juni georganiseerd in Zwitserland en Oostenrijk.

Eerder op de week leek het er nochtans op dat geen enkele Vlaamse zender Euro 2008 op het scherm zou brengen. Zowel het bod van VT4 als van de VMMa was eerder te laag bevonden.

VT4 liet woensdagavond echter weten dat er een akkoord gesloten was. 'Onze programmatie was eigenlijk al klaar, maar zal hierdoor weer herschikt worden', aldus VT4-woordvoerder Kristof De Masure.

Bron: De Standaard

LEES OOK: EK voetbal 2008 niet op Belgische zenders?

REAGEER in het TV-Visie Forum: Euro 2008 op VT4: een goede zaak of niet?

DOSSIER: Euro 2008 (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers