VRT-decreet eindelijk goedgekeurd

woensdag 10 mei 2006

Woensdag werd het VRT-decreet door het Vlaams Parlement en minister van Media Geert Bourgeois (N-VA) goedgekeurd. Niet iedereen was te vinden voor het voorstel, toch ging de meerderheid akkoord. De partij Groen! en Christian Van Eyken, een Franstalig parlementslid, stemden tegen. Het doel van het VRT-decreet is om de verhoudingen tussen de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder van de VRT vast te leggen.

V


ia een woordvoerster van de gedelegeerd bestuurder Tony Mary werd gezegd dat er voorlopig nog geen commentaar op de goedkeuring van het decreet zal komen.  "We wachten het gesprek met de minister af." aldus de woordvoerster. Wanneer dat gesprek er komt en wanneer er meer informatie gegeven wordt is nog onduidelijk.  

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers