VRT-decreet eindelijk goedgekeurd

woensdag 10 mei 2006

Woensdag werd het VRT-decreet door het Vlaams Parlement en minister van Media Geert Bourgeois (N-VA) goedgekeurd. Niet iedereen was te vinden voor het voorstel, toch ging de meerderheid akkoord. De partij Groen! en Christian Van Eyken, een Franstalig parlementslid, stemden tegen. Het doel van het VRT-decreet is om de verhoudingen tussen de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder van de VRT vast te leggen.

V


ia een woordvoerster van de gedelegeerd bestuurder Tony Mary werd gezegd dat er voorlopig nog geen commentaar op de goedkeuring van het decreet zal komen.  "We wachten het gesprek met de minister af." aldus de woordvoerster. Wanneer dat gesprek er komt en wanneer er meer informatie gegeven wordt is nog onduidelijk.  

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers