Voetballer Bjorn De Wilde in 'Sterren op de Dansvloer'

zondag 17 februari 2008

Na Vlaamse Parlementslid Anissa Temsamani (sp.a) gaat nu ook voetballer Bjorn De Wilde zijn beste beentje voorzetten in het nieuwe seizoen van 'Sterren op de Dansvloer'. Met ex-wielrenner Nico Mattan en tennister Dominique Monami aan zijn zijde wordt het lijstje ex-sporters die deelnemen nu wel bijzonder lang.

Volg

ens de krant Het Laatste Nieuws heeft Bjorn De Wilde, ook bekend als vriend van ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste, ook toegezegd om mee te dansen in het populaire VTM-programma. Hiermee is de deelnemerslijst nog niet volledig ingevuld, maar krijgen we toch al een goed overzicht.

Vrijdag geraakte nog bekend dat Vlaamse Parlementslid Anissa Temsamina de grote stap zet. Eerder werden ook al de namen van Koen Krucke, Antony Arandia (Sara), Nico Mattan, Dominique Monami, Elke Vanelderen en Martine Jonckheere bevestigd.

Het derde seizoen van 'Sterren op de Dansvloer' komt nog dit voorjaar op VTM . De succesvolle amusementsprogramma is trouwens ook genomineerd voor de Vlaamse Televisiesterren, de Vlaamse TV-Oscars, zeg maar. De productieploeg is nog volop bezig met de keuze van de andere deelnemers. Een tijdje terug circuleerde ook al de namen van Kate Ryan en Wouter, nu nog op het 'Eurosong'-podium.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers