Voetballer Bjorn De Wilde in 'Sterren op de Dansvloer'

zondag 17 februari 2008

Na Vlaamse Parlementslid Anissa Temsamani (sp.a) gaat nu ook voetballer Bjorn De Wilde zijn beste beentje voorzetten in het nieuwe seizoen van 'Sterren op de Dansvloer'. Met ex-wielrenner Nico Mattan en tennister Dominique Monami aan zijn zijde wordt het lijstje ex-sporters die deelnemen nu wel bijzonder lang.

Volg

ens de krant Het Laatste Nieuws heeft Bjorn De Wilde, ook bekend als vriend van ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste, ook toegezegd om mee te dansen in het populaire VTM-programma. Hiermee is de deelnemerslijst nog niet volledig ingevuld, maar krijgen we toch al een goed overzicht.

Vrijdag geraakte nog bekend dat Vlaamse Parlementslid Anissa Temsamina de grote stap zet. Eerder werden ook al de namen van Koen Krucke, Antony Arandia (Sara), Nico Mattan, Dominique Monami, Elke Vanelderen en Martine Jonckheere bevestigd.

Het derde seizoen van 'Sterren op de Dansvloer' komt nog dit voorjaar op VTM . De succesvolle amusementsprogramma is trouwens ook genomineerd voor de Vlaamse Televisiesterren, de Vlaamse TV-Oscars, zeg maar. De productieploeg is nog volop bezig met de keuze van de andere deelnemers. Een tijdje terug circuleerde ook al de namen van Kate Ryan en Wouter, nu nog op het 'Eurosong'-podium.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers