Viktor Verhulst doet mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

maandag 17 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst, zal dit najaar deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat schrijft Het Nieuwsblad maandag.

Vader Gert deed in 2014 mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Viktor kan best enkele tips aan zijn vader vragen want die hield het maar liefst 11 afleveringen vol. Een record. In 2007 deed de baas van Studio 100, Hans Bourlon, mee aan de quiz met Erik Van Looy. Hij verloor toen in de finale van journaliste Annelies Rutten.


En ook Viktor's beste vriend, Kobe Ilsen, kan hem met raad en daad bijstaan. Ilsen deed in 2015 mee en werd verdienstelijk derde.

Viktor Verhulst werkt achter de schermen van Studio 100 en op dit moment doet hij dat ook voor 'Gert Late Night'.

'De Slimste Mens ter Wereld' start half oktober op VIER. Andere deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn onder meer Saartje Vandendriessche, Peter Van de Veire, Clara Cleymans en Wouter Vandenhaute.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Eerste namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers