Viktor Verhulst doet mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

maandag 17 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst, zal dit najaar deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat schrijft Het Nieuwsblad maandag.

Vader Gert deed in 2014 mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Viktor kan best enkele tips aan zijn vader vragen want die hield het maar liefst 11 afleveringen vol. Een record. In 2007 deed de baas van Studio 100, Hans Bourlon, mee aan de quiz met Erik Van Looy. Hij verloor toen in de finale van journaliste Annelies Rutten.


En ook Viktor's beste vriend, Kobe Ilsen, kan hem met raad en daad bijstaan. Ilsen deed in 2015 mee en werd verdienstelijk derde.

Viktor Verhulst werkt achter de schermen van Studio 100 en op dit moment doet hij dat ook voor 'Gert Late Night'.

'De Slimste Mens ter Wereld' start half oktober op VIER. Andere deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn onder meer Saartje Vandendriessche, Peter Van de Veire, Clara Cleymans en Wouter Vandenhaute.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Eerste namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers