Viktor Verhulst doet mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'

maandag 17 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst, zal dit najaar deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dat schrijft Het Nieuwsblad maandag.

Vader Gert deed in 2014 mee aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Viktor kan best enkele tips aan zijn vader vragen want die hield het maar liefst 11 afleveringen vol. Een record. In 2007 deed de baas van Studio 100, Hans Bourlon, mee aan de quiz met Erik Van Looy. Hij verloor toen in de finale van journaliste Annelies Rutten.


En ook Viktor's beste vriend, Kobe Ilsen, kan hem met raad en daad bijstaan. Ilsen deed in 2015 mee en werd verdienstelijk derde.

Viktor Verhulst werkt achter de schermen van Studio 100 en op dit moment doet hij dat ook voor 'Gert Late Night'.

'De Slimste Mens ter Wereld' start half oktober op VIER. Andere deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn onder meer Saartje Vandendriessche, Peter Van de Veire, Clara Cleymans en Wouter Vandenhaute.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Eerste namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers