VIER komt met een nieuw seizoen van 'Huizenjagers'

dinsdag 14 augustus 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Dit najaar start op VIER een nieuw seizoen van het redelijk populaire programma 'Huizenjagers'. Daarin gaan makelaars tot het uiterste om een woning verkocht te krijgen aan het koppel van de week.

En dit najaar zal alvast één bekend gezicht in de reeks opduiken. Voormalig VT4-gezicht en Studio Brussel-presentatrice Roos Van Acker gaat samen met haar partner Tobias op zoek naar een geschikte woonst. En volgens Het Nieuwsblad wordt dat geen al te makkelijke klus.


Roos en partner willen namelijk niet zomaar een woning. Hun nieuwe stek mag best wel iets speciaals zijn. Denk dan aan een kapel of zelfs een vuurtoren... De zoektocht van Roos en Tobias is ergens dit najaar te zien in 'Huizenjagers' op VIER.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers