VIER komt met een nieuw seizoen van 'Huizenjagers'

dinsdag 14 augustus 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Dit najaar start op VIER een nieuw seizoen van het redelijk populaire programma 'Huizenjagers'. Daarin gaan makelaars tot het uiterste om een woning verkocht te krijgen aan het koppel van de week.

En dit najaar zal alvast één bekend gezicht in de reeks opduiken. Voormalig VT4-gezicht en Studio Brussel-presentatrice Roos Van Acker gaat samen met haar partner Tobias op zoek naar een geschikte woonst. En volgens Het Nieuwsblad wordt dat geen al te makkelijke klus.


Roos en partner willen namelijk niet zomaar een woning. Hun nieuwe stek mag best wel iets speciaals zijn. Denk dan aan een kapel of zelfs een vuurtoren... De zoektocht van Roos en Tobias is ergens dit najaar te zien in 'Huizenjagers' op VIER.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers