VIER komt met een nieuw seizoen van 'Huizenjagers'

dinsdag 14 augustus 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Dit najaar start op VIER een nieuw seizoen van het redelijk populaire programma 'Huizenjagers'. Daarin gaan makelaars tot het uiterste om een woning verkocht te krijgen aan het koppel van de week.

En dit najaar zal alvast één bekend gezicht in de reeks opduiken. Voormalig VT4-gezicht en Studio Brussel-presentatrice Roos Van Acker gaat samen met haar partner Tobias op zoek naar een geschikte woonst. En volgens Het Nieuwsblad wordt dat geen al te makkelijke klus.


Roos en partner willen namelijk niet zomaar een woning. Hun nieuwe stek mag best wel iets speciaals zijn. Denk dan aan een kapel of zelfs een vuurtoren... De zoektocht van Roos en Tobias is ergens dit najaar te zien in 'Huizenjagers' op VIER.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers