Vacature TV nu ook op Telenet Digital TV

woensdag 19 september 2007

Op 3 september startte Vacature met Vacature TV. Daarmee was het het eerste carrièremedium in België dat een eigen televisiezender opzette om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de nieuwe m/v met talent. De afleveringen van Vacature TV zijn voortaan ook beschikbaar via Telenet Digital TV, het interactieve digitale televisieplatform van Telenet.

V


acature TV is een wekelijks magazine over alles wat de dynamische professional na aan het hart ligt. In verschillende rubrieken worden diverse thema's belicht, gaande van 'Starters', een docusoap over 4 jonge pas afgestudeerden tot '101 vragen aan Vacature' waarin een team van verschillende experts werkgerelateerde vragen beantwoordt.

Vanaf 14 september wordt Vacature TV ook exclusief opgenomen op de TV-stek van Vacature op Telenet Digital TV. "Wij zijn blij dat Vacature deze stap zet" reageert Jo Van Gorp, Executive Vice President Residential Marketing van Telenet. "Vacature TV wordt zeer positief onthaald en Telenet Digital TV wil dan ook graag mannen en vrouwen met talent de mogelijkheid bieden om vanuit hun zetel te grasduinen in het aanbod van Vacature, en dat op een heel aantrekkelijke visuele manier. Ook via Garage TV, onze eigen Vlaamse videosharing site, valt Vacature TV te bekijken."

Op 3 september werd VacatureTV gelanceerd via de website Vacature.com, PDA, iPod, iTunes, youtube en Garagetv. Sinds vorige vrijdag is het dus ook beschikbaar via interactieve digitale televisie.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers