Vacature TV nu ook op Telenet Digital TV

woensdag 19 september 2007

Op 3 september startte Vacature met Vacature TV. Daarmee was het het eerste carričremedium in België dat een eigen televisiezender opzette om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de nieuwe m/v met talent. De afleveringen van Vacature TV zijn voortaan ook beschikbaar via Telenet Digital TV, het interactieve digitale televisieplatform van Telenet.

V


acature TV is een wekelijks magazine over alles wat de dynamische professional na aan het hart ligt. In verschillende rubrieken worden diverse thema's belicht, gaande van 'Starters', een docusoap over 4 jonge pas afgestudeerden tot '101 vragen aan Vacature' waarin een team van verschillende experts werkgerelateerde vragen beantwoordt.

Vanaf 14 september wordt Vacature TV ook exclusief opgenomen op de TV-stek van Vacature op Telenet Digital TV. "Wij zijn blij dat Vacature deze stap zet" reageert Jo Van Gorp, Executive Vice President Residential Marketing van Telenet. "Vacature TV wordt zeer positief onthaald en Telenet Digital TV wil dan ook graag mannen en vrouwen met talent de mogelijkheid bieden om vanuit hun zetel te grasduinen in het aanbod van Vacature, en dat op een heel aantrekkelijke visuele manier. Ook via Garage TV, onze eigen Vlaamse videosharing site, valt Vacature TV te bekijken."

Op 3 september werd VacatureTV gelanceerd via de website Vacature.com, PDA, iPod, iTunes, youtube en Garagetv. Sinds vorige vrijdag is het dus ook beschikbaar via interactieve digitale televisie.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers