'Undercover Lover: Partners in Crime' nieuw op VT4

donderdag 6 september 2007

Vijf koppels spelen een gevaarlijk spel. Ze worden van elkaar gescheiden en een helft van elk koppel (de undercover lover) moet zich voordoen als vrijgezel. Ze hebben 1 opdracht: hun relatie geheimhouden te midden van 11 verleidelijke vrijgezellen.

M


aar de undercover lovers spelen dit najaar het spel niet alleen: ze krijgen aanwijzingen tijdens geheime ontmoetingen met hun partner. Wie de echte vrijgezellen het best om de tuin kan (ver-)leiden, wint maar liefst 100.000 euro.

Nieuw dit jaar is dat de undercover lovers ongemerkt samen kunnen werken.  De partners in de partnervilla moeten dus niet lijdzaam toekijken. Via chat, videoboodschappen, maat ook echte geheime ontmoetingen kunnen ze elkaar allerlei tips en trics toefluisteren.

Presentatie Vronique De Kock
In het tweede seizoen van dit programma weten de vijf deelnemende koppels dat er 100.000 euro te verdienen valt, als zij twee weken lang hun partner als vrijgezel loslaten tussen verleidelijke dames en heren. Nieuw dit jaar is dat de koppels als echte 'partners in crime' te werk gaan in plaats van de verrichtingen van hun 'vrijgezelle' partners bevreesd af te wachten.

In de eerste editie van Undercover Lover wisten de koppels niet wat hen te wachten stond, toen ze deelnamen aan het programma. Ze werden na aankomst op een zonnige locatie van elkaar gescheiden en zaten ieder in een ander luxe resort. De ene koppelhelft moest zich voordoen als vrijgezel tussen aantrekkelijke singels, terwijl de ander lijdzaam toe moest kijken hoe ver zijn of haar geliefde ging voor een grote som geld.

Nieuw dit jaar is dat de vijf deelnemende koppels vooraf weten dat n van hen zich als 'undercover lover' moet voordoen in een groep van elf sexy singles n dat ze ook samen kunnen werken om uiteindelijk met een prijs van 100.000 euro naar huis te gaan.

Vronique: 'Ik heb ontzettend genoten van de opnames van dit tweede seizoen. Het was intrigerend om te zien hoe goed de deelnemers anderen om de tuin konden leiden. Undercover Lover is dit najaar opnieuw een erg spannend maar ook een gevaarlijk spel.'

'Undercover Lover', vanaf 17 september elke maandag om 22.15 uur op VT4.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers