Tweede bioscoopfilm van 'Nachtwacht' in première gegaan

zaterdag 7 december 2019
Foto: © Studio 100 2019

Veel mooi en enthousiast volk vandaag bij de première van 'Het Duistere Hart', de tweede bioscoopfilm van de populaire Ketnetreeks 'Nachtwacht'!

Vladimir (Louis Thyssen), Keelin (Céline Verbeeck) en Wilko (Giovanni Kemper), Aurel (Lauren Versnick), Haldur (Steven Van Herreweghe), Sven De Ridder (Vega), Peter Van de Velde (Cooper), Erik de Vogel (Volac), Thijs Boermans (Sylvar) en Luna Van Avermaet (Sacha) werden enthousiast onthaald op de rode loper!


Ook de reacties na afloop van de film waren unaniem lovend! Na het enorme succes van de eerste film 'De Poort der Zielen' (265.000 bezoekers in de Benelux) krijgt de populaire Ketnet-reeks 'Nachtwacht' nu een tweede bioscoopfilm: 'Het Duistere Hart'. De film is te zien in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019.

Giovanni Kemper, Céline Verbeeck & Louis Thyssen: 'We zijn enorm blij met onze tweede film! Kom zeker kijken want hij is nog spannender dan de eerste!'

'Het Duistere Hart' is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

'Nachtwacht: Het Duistere Hart'
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is…

Regisseur: Gert-Jan Booy
Cast: Louis Thyssen – Vladimir, Céline Verbeeck – Keelin, Giovanni Kemper – Wilko, Thijs Boermans – Sylvar, Maaike Cafmeyer - Koningin Melisande, Lauren Versnick – Aurel, Erik de Vogel – Volac, Marie Verhulst – Arachnia, Steven Van Herreweghe – Haldur, Sven De Ridder – Vega, Peter Van de Velde – Cooper, Luna Van Avermaet – Sacha, Brigitte Heitzer – Helena

De belevenissen van 'Nachtwacht' zijn dagelijks te zien op Ketnet, ketnet.be en de app. De clips zijn te zien op Studio 100 TV, de Studio 100 GO app en op YouTube.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers