Tweede bioscoopfilm van 'Nachtwacht' in première gegaan

zaterdag 7 december 2019
Foto: © Studio 100 2019

Veel mooi en enthousiast volk vandaag bij de première van 'Het Duistere Hart', de tweede bioscoopfilm van de populaire Ketnetreeks 'Nachtwacht'!

Vladimir (Louis Thyssen), Keelin (Céline Verbeeck) en Wilko (Giovanni Kemper), Aurel (Lauren Versnick), Haldur (Steven Van Herreweghe), Sven De Ridder (Vega), Peter Van de Velde (Cooper), Erik de Vogel (Volac), Thijs Boermans (Sylvar) en Luna Van Avermaet (Sacha) werden enthousiast onthaald op de rode loper!


Ook de reacties na afloop van de film waren unaniem lovend! Na het enorme succes van de eerste film 'De Poort der Zielen' (265.000 bezoekers in de Benelux) krijgt de populaire Ketnet-reeks 'Nachtwacht' nu een tweede bioscoopfilm: 'Het Duistere Hart'. De film is te zien in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019.

Giovanni Kemper, Céline Verbeeck & Louis Thyssen: 'We zijn enorm blij met onze tweede film! Kom zeker kijken want hij is nog spannender dan de eerste!'

'Het Duistere Hart' is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

'Nachtwacht: Het Duistere Hart'
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is…

Regisseur: Gert-Jan Booy
Cast: Louis Thyssen – Vladimir, Céline Verbeeck – Keelin, Giovanni Kemper – Wilko, Thijs Boermans – Sylvar, Maaike Cafmeyer - Koningin Melisande, Lauren Versnick – Aurel, Erik de Vogel – Volac, Marie Verhulst – Arachnia, Steven Van Herreweghe – Haldur, Sven De Ridder – Vega, Peter Van de Velde – Cooper, Luna Van Avermaet – Sacha, Brigitte Heitzer – Helena

De belevenissen van 'Nachtwacht' zijn dagelijks te zien op Ketnet, ketnet.be en de app. De clips zijn te zien op Studio 100 TV, de Studio 100 GO app en op YouTube.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrière als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers