TV VLAANDEREN start op 6 juni

donderdag 18 mei 2006

Op 6 juni wordt TV VLAANDEREN officieel gelanceerd en worden een aantal belangrijke zenders aan het huidige basispakket toegevoegd zonder meerkost. Kurt Pauwels, Algemeen Directeur van TV VLAANDEREN, het Vlaamse platform voor digitale televisie via satelliet, licht verder toe:

"


TV VLAANDEREN blijft digitale televisie tegen de scherpste prijs die overal en altijd beschikbaar is voor alle Vlamingen. Het basispakket biedt een interessante selectie aan kanalen met voor elk wat wils: Vlaams- en Nederlandstalige, gespecialiseerde en internationale zenders. We verhogen het aantal zenders en behouden de abonnementskost van slechts 8.95Ä / maand!" Op 6 juni maakt TV VLAANDEREN bekend welke zenders aan het basispakket worden toegevoegd. TV VLAANDEREN wordt verdeeld via een distributienetwerk en is sinds februari 2006 bezig met de uitbouw ervan. Meer informatie omtrent het zenderaanbod, digitale televisie via satelliet en waar TV VLAANDEREN verkrijgbaar is, is terug te vinden op de website van TV Vlaanderen

Over TV VLAANDEREN
TV VLAANDEREN is een nieuw digitaal tv-platform dat zich exclusief richt op de Vlaamse televisiekijker. TV VLAANDEREN verzorgt een interessant digitaal basispakket met Vlaamse, Nederlandstalige, Internationale en Special Interest (incl. gratis optie erotiek). TV VLAANDEREN is via een eenvoudige satellietset gemakkelijk en overal te ontvangen. De uitzendingen vinden plaats via ASTRA, Europa's grootste aanbieder van satelliettelevisie. TV VLAANDEREN zal televisie en radio aanbieden in de hoogste digitale kwaliteit , zonder tussenkomst van een kabel of telefoonbedrijf. Daardoor zal de klant overal beschikken over een perfect signaal. TV VLAANDEREN is nu reeds verkrijgbaar voor Vlamingen in BelgiŽ en zal begin juni haar officiŽle commerciŽle operaties verder uitbreiden.


Over SES ASTRA
SES ASTRA is eigenaar en beheerder van het ASTRA Satellietsysteem, Europa's belangrijkste satellietsysteem, dat omroep- en breedbanddiensten naar meer dan 102 miljoen Europese huishoudens uitzendt. Het ASTRA Satellietsysteem bestaat uit 13 satellieten, die samen meer dan 1400 analoge en digitale televisie- en radiozenders en diverse multimedia- en internetdiensten doorgeven. SES ASTRA is onderdeel van SES GLOBAL (genoteerd aan de beurzen van Luxemburg en Euronext Parijs: SESG). SES GLOBAL is eigenaar van twee marktleidende satellietbedrijven: SES ASTRA in Europa en SES AMERICOM in de Verenigde Staten. Het bedrijf participeert hiernaast in AsiaSat in AziŽ, Star One en Nahuelsat in Latijns Amerika en NSAB in Europa. SES GLOBAL biedt alle mogelijke communicatieoplossingen via een vloot van 38 satellieten boven de aarde.

Persbericht TV VLAANDEREN
http://www.tv-vlaanderen.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met ťťn poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguÔn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers