TV-Visie Trofee 2008: 't is bijna gedaan!

dinsdag 23 december 2008

Voor wie er nog aan twijfelt: een stem telt écht wel! Het land staat dezer dagen op zijn kop. Wie gelooft nog dat een stem écht iets uithaalt? Bij TV-Visie blijven we er van overtuigd dat élke stem telt! En er kan nog altijd eentje bij... Vooraleer het hélemaal gedaan is.

O


p Tweede Kerstdag, 26 december, sluiten we deze editie van de TV-Visie Trofee 2008 definitief af. Dan wordt het stemmen tellen, eindejaar vieren, spanning erin houden én lekker zwijgen tot 5 januari wanneer we bekend maken wie met de prijzen (en de eer) aan de haal gaat. Wie nog niet stemde, doe het dan snél!

Ons stemformulier staat nog altijd wagenwijd open.

Je stem uitbrengen is uiteraard gratis en jij kan er voor zorgen dat jouw favoriet(en) lekker hoog eindigen. TV-Visie vindt jouw mening belangrijk!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers