TV-Visie Trofee 2008: het (tv-)nieuws van het jaar

donderdag 4 december 2008

Vrijdag is het zover... Dan kunnen jullie beginnen stemmen voor de 'TV-Visie Trofee 2008'. We overliepen deze week al de genomineerden voor de categorieën 'Revelatie van 2008', 'Leukste Mannelijke Schermgezicht 2008', 'Leukste Vrouwelijke Schermgezicht 2008' en de 'Flop Van 2008'. Vandaag maken we de laatste genomineerden bekend in de categorie 'Opvallendste TV-Nieuwsfeit van 2008'.

D


agelijks bezoeken duizenden surfers TV-Visie. En die komen voornamelijk voor onze dagelijkse stroom van tv-nieuwtjes. Dagelijks zorgt de redactie ervoor dat het tv-nieuws up-to-date blijft. Zonder nieuws geen TV-Visie. Daarom verdient onze core bussiness ook een eigen 'TV-Visie Trofee'-categorie. En zo weten we meteen zélf of we goed bezig zijn! Wat was het opmerkelijkste tv-nieuws van het afgelopen jaar? Jij beslist! Wij selecteerden tien nieuwsfeiten die doorheen het jaar op TV-Visie verschenen. Vanaf morgen kan jij kiezen!

Stemmen kan vanaf NU! Klik hier voor het enige echte officiële stemformulier. Zéker doen, want élke stem telt!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De Amerikaanse overheid stelt een eliteteam samen van de dodelijkste criminelen ter wereld, waaronder het knettergekke Joker-liefje Harley Quinn, om gevaarlijke missies tot een goed einde te brengen. Dat doen ze volledig op hun eigen manier.

'Suicide Squad', film uit 2016 met oa. Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie, om 20.30 uur op VIER.

Dossiers