TV-Visie Trofee 2008: het (tv-)nieuws van het jaar

donderdag 4 december 2008

Vrijdag is het zover... Dan kunnen jullie beginnen stemmen voor de 'TV-Visie Trofee 2008'. We overliepen deze week al de genomineerden voor de categorieŽn 'Revelatie van 2008', 'Leukste Mannelijke Schermgezicht 2008', 'Leukste Vrouwelijke Schermgezicht 2008' en de 'Flop Van 2008'. Vandaag maken we de laatste genomineerden bekend in de categorie 'Opvallendste TV-Nieuwsfeit van 2008'.

D


agelijks bezoeken duizenden surfers TV-Visie. En die komen voornamelijk voor onze dagelijkse stroom van tv-nieuwtjes. Dagelijks zorgt de redactie ervoor dat het tv-nieuws up-to-date blijft. Zonder nieuws geen TV-Visie. Daarom verdient onze core bussiness ook een eigen 'TV-Visie Trofee'-categorie. En zo weten we meteen zťlf of we goed bezig zijn! Wat was het opmerkelijkste tv-nieuws van het afgelopen jaar? Jij beslist! Wij selecteerden tien nieuwsfeiten die doorheen het jaar op TV-Visie verschenen. Vanaf morgen kan jij kiezen!

Stemmen kan vanaf NU! Klik hier voor het enige echte officiŽle stemformulier. Zťker doen, want ťlke stem telt!

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geÔnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de premiŤre van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creŽerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers