TV-Visie Trofee 2008: aftellen naar dinsdag

zondag 4 januari 2009

Dinsdag 6 januari is het zover! Na weken van stemmen en dagen van spanning is de eindstreep in zicht! Nog exact 2 dagen wachten en dan maken we in volle glorie bekend welke van de genomineerden voor de TV-Visie Trofee 2008 met de prijzen gaat lopen.

D


e TV-Visie Trofee 2008 is bijna aan de finale toe. De stemronde werd op 26 december afgesloten en de stemmen zijn ondertussen geteld. Hoog tijd dus om de uitslag ook bekend te maken. Maar, omdat we nu eenmaal graag de spanning er in houden gaan we nog (héél) even wachten om de uitslag bekend te maken. Maar: dinsdag 6 januari is D-Day!

Voor de TV-Visie Trofee 2008 kon je stemmen op telkens 10 genomineerden in 5 categorieën:

  • Dé Revelatie van 2008
  • Het Mannelijke Schermgezicht van 2008
  • Het Vrouwelijke Schermgezicht van 2008
  • De Flop van 2008
  • Het opvallendste (tv-)nieuwsfeit van 2008

Er werd dit jaar heel veel gestemd, waarvoor dank! Wil jij als eerste te weten komen wie in de prijzen valt? Hou TV-Visie dan héél goed in de gaten.

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers