TV-Visie Forum: 'Eurosong 2006' voorbijgestreefde televisie?

dinsdag 10 januari 2006

Er is een tijd van komen en gaan, maar voor 'Eurosong 2006' zapt Vlaanderen massaal naar En. Alhoewel...Op VTM scoorde 'De Beste Belg' ook hoge cijfers... In het forum van TV-Visie wordt er druk nagepraat over 'Eurosong 2006', maar wat vind jij van deze zoveelste muziekwedstrijd?

B


art Peeters en met hem meer dan n miljoen Vlamingen gaan er helemaal in op! TV-Visie is benieuwd naar de mening van zijn lezers! Kijk jij vol spanning uit naar de volgende voorronde van 'Eurosong 2006' of laat je het allemaal aan je voorbijgaan? Is 'Eurosong 2006' het slachtoffer van de vele andere talentenjachten waarmee Vlaanderen de laatste jaren overspoeld werd? Of ben jij misschien die superfan van Bart Peeters of Marcel Vanthilt?

Wij willen het allemaal weten! Laat je gaan in het forum van TV-Visie En keer registreren en je kan je volledig laten gaan! Doen!

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Eurosong 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de genterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de premire van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers