TV-Visie Forum: 'Eurosong 2006' voorbijgestreefde televisie?

dinsdag 10 januari 2006

Er is een tijd van komen en gaan, maar voor 'Eurosong 2006' zapt Vlaanderen massaal naar En. Alhoewel...Op VTM scoorde 'De Beste Belg' ook hoge cijfers... In het forum van TV-Visie wordt er druk nagepraat over 'Eurosong 2006', maar wat vind jij van deze zoveelste muziekwedstrijd?

B


art Peeters en met hem meer dan n miljoen Vlamingen gaan er helemaal in op! TV-Visie is benieuwd naar de mening van zijn lezers! Kijk jij vol spanning uit naar de volgende voorronde van 'Eurosong 2006' of laat je het allemaal aan je voorbijgaan? Is 'Eurosong 2006' het slachtoffer van de vele andere talentenjachten waarmee Vlaanderen de laatste jaren overspoeld werd? Of ben jij misschien die superfan van Bart Peeters of Marcel Vanthilt?

Wij willen het allemaal weten! Laat je gaan in het forum van TV-Visie En keer registreren en je kan je volledig laten gaan! Doen!

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Eurosong 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers