Triatleet Marc Herremans in nieuw En-programma

donderdag 9 augustus 2007

En maakt in het voorjaar van 2008 een opmerkelijk nieuw programma rond triatleet Marc Herremans. Hij neemt een groep mensen met een fysieke handicap op expeditie door Latijns-Amerika of Afrika. Productiehuis Kanakna maakt deze Vlaamse versie van het BBC-programma 'Beyond Boundaries'.

Onde

r de titel 'Onbegrensd' trekt En samen met Marc Herremans op expeditie. Voor de BBC trokken 11 avonturiers 28 dagen lang door Nicaragua. Hun fysieke handicap zorgde toen voor verrassende televisie. Zom moest een dove man gewaarschuwd worden voor een krokodil achter zijn rug of kon de kijker zien hoe een blinde man genavigeerd werd door het oerwoud.

Voor 'Onbegrensd' is productiehuis Kanakna op zoek naar mensen tussen 16 en 60 jaar met een fysieke handicap die mee op expeditie willen in januari 2008. Wanneer het programma exact op het scherm komt, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers