Topchef Blumenthal recenseert in 'Mijn Restaurant!'

woensdag 20 mei 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' werden Claudio en GaŽlle door juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins beloond met het rechtstreeks finaleticket. Het hoeft niet gezegd dat er in Kortrijk tot in de vroege uurtjes gefeest werd om de pas gewonnen finaleplaats te vieren.

V


erschillende personeelsleden dagen the day after op met een ferme kater. En toch moet Dell'Anno blijven draaien als tevoren en z'n klanten een onberispelijke service aanbieden.

Voor Chris & Wendy en voor Ann & Tom is het 5 voor 12. Er is nog maar 1 finaleplaats te verdienen, en dat wil zeggen dat ofwel 't Gerecht ofwel Bigarreaux volgende week onherroepelijk de deuren moet sluiten. De kijkers zullen beslissen welk restaurant het verdient om open te blijven.

Omdat niet iedereen zelf kan gaan proeven in de restaurants, krijgt de kijker stemadvies. En daarvoor is een culinaire levende legende speciaal uit Groot-BrittanniŽ overgevlogen: Heston Blumenthal, de razend populaire chef van restaurant The Fat Duck. De duo's zijn behoorlijk onder de indruk van deze stunt. Koken voor Heston Blumenthal is een hele eer. En een zenuwslopende aangelegenheid...

Heston Blumenthal wordt op de luchthaven persoonlijk vewelkomd door Peter Goossens, en bij z'n restaurantbezoeken zal hij vergezeld worden door Fiona Morrison, een Master of Wine van wereldniveau. Het gaat nu eenmaal om een finaleplaats, dus de kijkers moeten zo goed mogelijk geadviseerd worden bij het stemmen, zodat het beste restaurant naar de finale gaat.

'Mijn Restaurant!', donderdag 21 mei om 21.30 uur op vtm.

Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers