Topchef Blumenthal recenseert in 'Mijn Restaurant!'

woensdag 20 mei 2009

In de vorige aflevering van 'Mijn Restaurant!' werden Claudio en GaŽlle door juryleden Peter Goossens, Christel Cabanier en Dirk De Prins beloond met het rechtstreeks finaleticket. Het hoeft niet gezegd dat er in Kortrijk tot in de vroege uurtjes gefeest werd om de pas gewonnen finaleplaats te vieren.

V


erschillende personeelsleden dagen the day after op met een ferme kater. En toch moet Dell'Anno blijven draaien als tevoren en z'n klanten een onberispelijke service aanbieden.

Voor Chris & Wendy en voor Ann & Tom is het 5 voor 12. Er is nog maar 1 finaleplaats te verdienen, en dat wil zeggen dat ofwel 't Gerecht ofwel Bigarreaux volgende week onherroepelijk de deuren moet sluiten. De kijkers zullen beslissen welk restaurant het verdient om open te blijven.

Omdat niet iedereen zelf kan gaan proeven in de restaurants, krijgt de kijker stemadvies. En daarvoor is een culinaire levende legende speciaal uit Groot-BrittanniŽ overgevlogen: Heston Blumenthal, de razend populaire chef van restaurant The Fat Duck. De duo's zijn behoorlijk onder de indruk van deze stunt. Koken voor Heston Blumenthal is een hele eer. En een zenuwslopende aangelegenheid...

Heston Blumenthal wordt op de luchthaven persoonlijk vewelkomd door Peter Goossens, en bij z'n restaurantbezoeken zal hij vergezeld worden door Fiona Morrison, een Master of Wine van wereldniveau. Het gaat nu eenmaal om een finaleplaats, dus de kijkers moeten zo goed mogelijk geadviseerd worden bij het stemmen, zodat het beste restaurant naar de finale gaat.

'Mijn Restaurant!', donderdag 21 mei om 21.30 uur op vtm.

Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers