'Temptation Island'-verleider Redwan opnieuw in de cel

vrijdag 9 oktober 2009

En van de opvallendste figuren uit het VT4-programma 'Temptation Island' zit opnieuw achter de tralies. De 22-jarige Redwan El Bakkali zat in april en mei al enkele weken in voorarrest en is nu terug opgepakt. De raadkamer van Turnhout bevestigde vrijdag zijn aanhouding.

R


edwan werd in april al een hele waslijst met misdrijven ten laste gelegd: belaging, diefstal met geweld, afpersering, misbruik van vertrouwen, lasterlijke aangifte en computercriminaliteit.

Afgelopen dinsdag werd Redwan opnieuw verhoord door de speurders. In dit nieuwe dossier wordt hij verdacht van een zware diefstal in Kasterlee op 21 oktober 2008. Details over de buit zijn niet bekendgemaakt.

Redwan heeft in deze zaak al volledige bekentenissen afgelegd, maar gaat wel in beroep tegen zijn aanhouding.

Bron: De Standaard


Lees ook:
Redwan uit 'Temptation Island' blijft in de cel

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met n poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpingun, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers