Telenet versterkt aanbod met vtmKzoe, EXQI Plus en Discovery

woensdag 12 augustus 2009

Telenet versterkt vanaf 1 oktober 2009 zijn analoog en digitaal zenderaanbod. Drie Vlaamse zenders worden toegevoegd aan het analoge en digitale aanbod: EXQI Plus, vtmKzoe en de Vlaamse versie van Discovery Channel.

De N

ederlandse versie van Discovery Channel was al beschikbaar in het digitale basisaanbod, maar wordt dus vanaf 1 oktober vervangen door de Vlaamse versie. Discovery Channel Vlaanderen zal dus ook opgenomen worden in het analoge aanbod.

De nieuwe VMMa-zender vtmKzoe krijgt eveneens een plaatsje in beide zenderpaketten. Hierdoor verschuift Kanaal Z naar het digitale basisaanbod. Voorlopig zal Kanaal Z een kanaal delen met vtmKzoe op de gewone kabel. VtmKzoe zal uitzenden van 6.00 uur tot 20.00 uur, gevolgd door de uitzendingen van Kanaal Z.

Laatste nieuwkomer is de langverwachte nieuwe algemene zender EXQI Plus. De zender van de Alfacamgroep zal ook vanaf 1 oktober zowel digitaal als analoog verspreid worden.

Bron: Persbericht Telenet

Lees ook:
VMMa lanceert nieuwe Vlaamse kinderzender vtmKzoe
EXQI Plus krijgt plaats op analoge kabel: start in november

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers