Telenet Digital TV start e-mailen via televisie

donderdag 27 juli 2006

Via Telenet Digital TV is het voortaan mogelijk om via het televisietoestel emails te versturen en te ontvangen naar iedereen die een e-mailadres heeft. Versturen gaat dus naar alle andere digitale televisiekijkers alsook alle internetgebruikers via pc.

E-ma

ils versturen en ontvangen met Telenet Digital TV kan zonder pc, internet-abonnement of telefoon-abonnement. Alle gezinsleden hebben een eigen mailbox en beschikken allemaal over een persoonlijke pincode om de privacy van hun e-mails te garanderen.

Net zoals bij een 'gewone' mailbox is het mogelijk om bestanden te verzenden en te ontvangen, welke bekeken kunnen worden op het televisiescherm.
Bron: IDTV-website
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers