'Sterren Op Het Ijs': Leen en DaniŽlla in Skate-off

woensdag 3 oktober 2007

Vorige week mocht Davy Brocatus zijn koffers pakken omdat hij niet genoeg stemmen kreeg van de kijkers. Katerine, ook in de skate-off, mocht opgelucht ademhalen. Zij mocht woensdagavond samen met de 11 anderen een tweede kŁr brengen. De uitzending stond deze week in het teken van diva's en ladykillers.

De a

fgelopen week hebben alle duo's weer hard getraind. Annelieen Liťgois had pech bij haar trainingen en liep buiten gekneusde ribben ook een spierscheurtje op in haar buik. Zoiets is zeer pijnlijk maar ze beet door en schaatste een behoorlijke kŁr.

Dean was als eerste zeker van een plaats in de volgende ronde. Verrassend was ook dat Ronny Daelman niet in de skate-off belandde. Zijn prestatie was deze week niet optimaal en dat vond ook de jury. Van de vele kritiek trekt Dirk Tieleman zich niets aan. Hij heeft blijkbaar ook veel fans achter zich want hij mag ook zeker terugkomen.

Kijkers kunnen vanaf nu tot vrijdagavond hun stem uitbrengen op DaniŽlla Somers en Leen Demarrť. Vrijdagavond schaatsen de twee koppels nog een laatste keer hun kŁr van deze week. Uit de stemmen van de kijkers zal dan blijken wie van de duo's de wedstrijd moet verlaten.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers