'Sterren Op Het Ijs': Leen en DaniŽlla in Skate-off

woensdag 3 oktober 2007

Vorige week mocht Davy Brocatus zijn koffers pakken omdat hij niet genoeg stemmen kreeg van de kijkers. Katerine, ook in de skate-off, mocht opgelucht ademhalen. Zij mocht woensdagavond samen met de 11 anderen een tweede kŁr brengen. De uitzending stond deze week in het teken van diva's en ladykillers.

De a

fgelopen week hebben alle duo's weer hard getraind. Annelieen Liťgois had pech bij haar trainingen en liep buiten gekneusde ribben ook een spierscheurtje op in haar buik. Zoiets is zeer pijnlijk maar ze beet door en schaatste een behoorlijke kŁr.

Dean was als eerste zeker van een plaats in de volgende ronde. Verrassend was ook dat Ronny Daelman niet in de skate-off belandde. Zijn prestatie was deze week niet optimaal en dat vond ook de jury. Van de vele kritiek trekt Dirk Tieleman zich niets aan. Hij heeft blijkbaar ook veel fans achter zich want hij mag ook zeker terugkomen.

Kijkers kunnen vanaf nu tot vrijdagavond hun stem uitbrengen op DaniŽlla Somers en Leen Demarrť. Vrijdagavond schaatsen de twee koppels nog een laatste keer hun kŁr van deze week. Uit de stemmen van de kijkers zal dan blijken wie van de duo's de wedstrijd moet verlaten.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met ťťn poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguÔn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers