'Sterren op het ijs': exit Anneleen

zaterdag 17 november 2007

Woensdagavond kregen Anneleen Liégeois en Stoffel Bollu te horen dat vrijdag de skate-off moesten schaatsen. Voor Anneleen was het al de vierde keer dat ze daar stond. Drie keer kon ze het halen maar deze keer moest ze toch de duimen leggen voor Stoffel.

Anne

leen werd woensdag als eerste afgeroepen. Normaal gezien is dat een goed teken want dan mag je doorgaan naar de volgende ronde. Dit keer betekende het echter totaal het tegenovergestelde. Anneleen was samen met schaatspartner Gabor zeker van de skate-off. Stoffel werd ook genoemd en daarmee waren de andere drie koppels weer voor een weekje gerustgesteld.

Anneleen stond al in de skate-off tegen Daniëlla Somers, Katerine, Tanja en dan nu Stoffel. Keer op keer stemden de kijkers voor haar maar nu is daar een einde aan gekomen. Anneleen moest de wedstrijd met pijn in het hart verlaten. Na de harde trainingen en de hechte vriendschappen die ze met de andere deelnemers heeft, was het afscheid emtioneel.

De vier overblijvende koppels schaatsen volgende week onder het thema filmmuziek.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers