'Sterren op het ijs': exit Anneleen

zaterdag 17 november 2007

Woensdagavond kregen Anneleen Liťgeois en Stoffel Bollu te horen dat vrijdag de skate-off moesten schaatsen. Voor Anneleen was het al de vierde keer dat ze daar stond. Drie keer kon ze het halen maar deze keer moest ze toch de duimen leggen voor Stoffel.

Anne

leen werd woensdag als eerste afgeroepen. Normaal gezien is dat een goed teken want dan mag je doorgaan naar de volgende ronde. Dit keer betekende het echter totaal het tegenovergestelde. Anneleen was samen met schaatspartner Gabor zeker van de skate-off. Stoffel werd ook genoemd en daarmee waren de andere drie koppels weer voor een weekje gerustgesteld.

Anneleen stond al in de skate-off tegen DaniŽlla Somers, Katerine, Tanja en dan nu Stoffel. Keer op keer stemden de kijkers voor haar maar nu is daar een einde aan gekomen. Anneleen moest de wedstrijd met pijn in het hart verlaten. Na de harde trainingen en de hechte vriendschappen die ze met de andere deelnemers heeft, was het afscheid emtioneel.

De vier overblijvende koppels schaatsen volgende week onder het thema filmmuziek.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers