Souschef Ann en Tom opent restaurant in pand van Bigarreaux

donderdag 23 juli 2009

Kim Allegria, tijdens 'Mijn Restaurant!' in de keuken de rechterhand van Ann in Biggareaux opent binnenkort zijn eigen restaurant in het Sint-Truiense pand dat tijdens het programma onderkomen was van restaurant Bigarreaux. Volgens het cotnract dat Ann en Tom met vtm hadden mogen ze niet terugkeren naar het pand dat ze als verliezers moesten verlaten. Allegria onderhandelde zelf met de huisbaas en kon een contract aflsuiten.

K


im Allegria trekt dus binnenkort opnieuw naar Bigarreaux. Hoewel, niet helemaal. Want van vtm mag de voormalige rechterhand van Ann en Tom die naam niet meer gebruiken. Hij koos als nieuwe naam voor Durondeaux. Niet toevallig een naam die erg op de vorige lijkt.

Momenteel bekijkt Kim Allegria of hij de inboedel van Bigarreaux zal overnemen aan de voorwaarden van vtm. Ook gesprekken met toekomstig personeel zijn in volle gang. Allegria zocht al enkele ex-medewerkers van Bigarreaux aan om bij hem te komen werken. 'Die gesprekken zijn al ver gevorderd', aldus Kim Allegria in Gazet van Antwerpen. Dat Ann en Tom er niet bij zullen zijn in Durondeaux is voor de ex-souschef een uitgemaakte zaak. 'We wisten dat dit niet kon', zegt hij.

Het is niet duidelijk of Ann en Tom blij zijn met de plannen van hun ex-teamgenoot. Volgens bekenden is de relatie tussen hen enorm bekoeld. Veel tijd om met de plannen van Allegria in hun maag te zitten, heeft het duo niet. Beiden zijn druk bezig met het opstarten van hun eigen zaak. Ook zij blijven in Sint-Truiden.

Bron: GVA.be

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers