Sofie Van Moll zoekt nieuwe kandidaten voor 'GO IV'

dinsdag 24 februari 2009

Fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van spel, avontuur en mysterie: 'Go IV' komt binnenkort terug met een spetterende nieuwe reeks in Bokrijk. Na 'GO IV' in het Fort van Mortsel, 'GO IV' in Planckendael en 'GO IV' in de city flitsen we 100 jaar terug in de tijd. De 'GO IV'-deelnemers belanden in de mysterieuze wereld van Bokrijk.

Z


e zullen de opdrachten vervullen in krakende schuren en op hoge windmolens, tussen de dieren op de boerderij en in het korenveld. De 'GO IV'-ers treden in voetsporen van de chte smokkelaars, zien hoe de pastoor zich klaarmaakt voor de donderpreek terwijl de champetter door het dorp patrouilleert... Als team sta je er middenin!

Sofie Van Moll poetst alvast de trofeen op en de camera's zijn aan het opwarmen, maar tot dan zoekt Ketnet natuurlijk nieuwe teams. Op zaterdag 21 maart 2009 houdt Ketnet  in het Limburgse Bokrijk een grootse 'Go IV' selectiedag. Kun je zorgen voor een tof, stoer, of gewoon grappig team en wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan zeker in.

Dit is wat je moet doen:

  • Je bent 11, 12 of 13 jaar oud?
  • Verzamel een team van vier vrienden of vriendinnen
  • Verzin een coole, swingende ploegnaam.
  • Vul het inschrijvingsformulier in op ketnet.be (rubriek 'Doe mee')!

Als je erbij bent ontvang je een uitnodiging en alles wat je moet weten over de selectiedag. De opnames vinden plaats tijdens de paasvakantie.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers