RTBF maakt 'The Voice Belgique'

donderdag 28 juli 2011

In Vlaanderen loopt het al even storm voor 'The Voice van Vlaanderen', dit najaar op vtm, maar ook over de taalgrens wordt gezocht naar de beste stem. Daar brengt de openbare omroep RTBF heel binnenkort het eerste seizoen van de populaire talentenjacht op het scherm.

Wereldwijd maakt 'The Voice', een format van 'Big Brother'-bedenker John De Mol furore. Ook in ons eigen land. Vtm gaat dit najaar op zoek naar 'The Voice van Vlaanderen', maar op de RTBF gaat men op zoek naar een Belgische stem in 'The Voice Belgique'.

De presentatie is in handen van Maureen Louys, in Vlaanderen bekend als de presentatrice van  'Het Junior Eurovisiesongfestival 2005' aan de zijde van Marcel Vanthilt. Welke Waalse talenten de taak van coach op zich nemen, is nog niet bekend.


Geïnteresseerden kunnen zich net zoals bij vtm online aanmelden.

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
tvvv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers