'Restaurant Fleur Délice moet sluiten'

woensdag 13 mei 2009

De bezoekers van TV-Visie hebben de voorbije dagen hun stem uitgebracht. Hun verdict lijkt overtuigend. Als het van hen afhangt, zullen Rebekka en Deborah vanavond hun restaurant moeten sluiten.

A


l de hele week is het oordeel van onze bezoekers meer dan duidelijk. Maar liefst 67% van de bezoekers oordeelt dat Rebekka en Deborah uit Diest hun restaurant Fleur Délice definitief moeten sluiten. Chris en Wendy lijken ook een tweede nominatieronde te overleven.

Of de stem van Vlaanderen hetzelfde resultaat zal opleveren, weten we donderdagavond. Dan maakt Rani De Coninck bekend welk restaurant definitief de deuren moet sluiten!

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Welk restaurant gaat als tweede definitief voor de bijl?
Zenuwen stonden gespannen in 'Mijn Restaurant!'
'Mijn Restaurant!': genomineerden voeren volop campagne
'Mijn Restaurant!' poll: Wie moet sluiten? Diest of Turnhout?
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers