Regio: ROBtv start met TV Leuven

maandag 2 januari 2006

De stad Leuven gaat een eigen televisieprogramma maken. Dat zal ze doen in samenwerking met de regionale televisiezender ROB. Met het eigen tv-programma wil Leuven de informatie die nu al in de plaatselijke krantjes verschijnt ook via televisie wereldkundig maken.

D


e stad bepaalt zelf wat er in de 2 tot 3 minuten lange uitzending komt. Productioneel werkt ze samen met de mensen van ROB.

Het eigen tv-programma van de stad Leuven begint op maandag 9 januari en loopt zeker tot einde juni. Er is een budget voor voorzien van 90.000 euro. Ook Merchtem heeft al zo'n eigen programma op de regionale televisiezender Ring TV.

Iedere ochtend een nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je nu in voor 'TV-Visie extra' via het invulformulier en vanaf 1 januari zitten wij dagelijks in je mailbox.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers