Peter Van de Veire nieuwe presentator bij En

vrijdag 15 juni 2007

Peter Van de Veire, de ochtendstem van Studio Brussel, gaat een nieuwe muziekwedstrijd presenteren voor En. Dat maakte Van de Veire donderdagavond bekend in 'Zomer 2007'. Naast zijn tv-werk blijft hij wel bij Studio Brussel radio maken.

En

pakt in het najaar uit met de nieuwe muziekwedstrijd 'ProvCup' (werktitel). De openbare omroep gaat op zoek naar nieuw muzikaal talent uit de vijf Vlaamse provincies. De show moet een vlotte mix worden van oude bekenden en verse gezichten. Volgens Van de Veire is er ondanks 'Idool' en 'Xfactor' nog enorm veel talent te vinden in Vlaanderen.

Voor Van de Veire is dit niet zijn televisiedebuut. Bij de start van Ketnet was hij n van de presentatoren van het jongerenmagazine 'Studio Ket'. Daarnaast werkte hij ook al voor de regionale zender AVS.

Bij Studio Brussel presenteert hij sinds het vertrek van Wim Oosterlinck de ochtendshow. In december 2006 was hij n van de drie StuBru-stemmen die zich voor de benefietactie 'Music for Life' lieten opsluiten.

Bron: VRTnieuws

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers