Peter Van de Veire nieuwe presentator bij En

vrijdag 15 juni 2007

Peter Van de Veire, de ochtendstem van Studio Brussel, gaat een nieuwe muziekwedstrijd presenteren voor En. Dat maakte Van de Veire donderdagavond bekend in 'Zomer 2007'. Naast zijn tv-werk blijft hij wel bij Studio Brussel radio maken.

En

pakt in het najaar uit met de nieuwe muziekwedstrijd 'ProvCup' (werktitel). De openbare omroep gaat op zoek naar nieuw muzikaal talent uit de vijf Vlaamse provincies. De show moet een vlotte mix worden van oude bekenden en verse gezichten. Volgens Van de Veire is er ondanks 'Idool' en 'Xfactor' nog enorm veel talent te vinden in Vlaanderen.

Voor Van de Veire is dit niet zijn televisiedebuut. Bij de start van Ketnet was hij n van de presentatoren van het jongerenmagazine 'Studio Ket'. Daarnaast werkte hij ook al voor de regionale zender AVS.

Bij Studio Brussel presenteert hij sinds het vertrek van Wim Oosterlinck de ochtendshow. In december 2006 was hij n van de drie StuBru-stemmen die zich voor de benefietactie 'Music for Life' lieten opsluiten.

Bron: VRTnieuws

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers