Oproep: KetnetPOP 3 zoekt kandidaten

donderdag 2 juli 2009

KetnetPOP 3 wordt dit jaar grootser dan voordien, want nu kunnen alle Ketnetters een plaats op het podium verdienen. Tijdens de twee vorige jaargangen konden enkel ex-Junior Eurosong-kandidaten meedoen. Voor de derde reeks van KetnetPOP is Ketnet dus op zoek naar jongeren die kunnen performen, gebeten zijn door muziek en die samen met leeftijdsgenoten hun eigen concert in mekaar willen boksen.

<


STRONG>Wie kan deelnemen?
Iedereen met zangtalent die tussen 9 en 15 jaar jong is.

Hoe inschrijven?
1) elektronisch: vul het inschrijvingsformulier in op ketnet.be en upload een filmpje of audiofragment
2) per post: stuur je filmpje of audiofragment en je persoonlijke gegevens naar KetnetPOP, kamer 8L35, A. Reyerslaan 52, 1043 Brussel.

Hoe verloopt de eerste selectie?
1) presenteer jezelf op een originele manier
2) maak een filmpje of audiofragment waarin je zangtalent en je muzikale kwaliteiten getoond worden (eigen liedje, cover,... zolang het maar op een podium kan)

Wie er na de eerste selectie nog bij is krijgt een uitnodiging voor de audities. De eerste audities vinden plaats op 5 en 6 september. Frank Van Laecke (regisseur van de KetnetPOP-shows) is voorzitter van de jury.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers