Oproep: KetnetPOP 3 zoekt kandidaten

donderdag 2 juli 2009

KetnetPOP 3 wordt dit jaar grootser dan voordien, want nu kunnen alle Ketnetters een plaats op het podium verdienen. Tijdens de twee vorige jaargangen konden enkel ex-Junior Eurosong-kandidaten meedoen. Voor de derde reeks van KetnetPOP is Ketnet dus op zoek naar jongeren die kunnen performen, gebeten zijn door muziek en die samen met leeftijdsgenoten hun eigen concert in mekaar willen boksen.

<


STRONG>Wie kan deelnemen?
Iedereen met zangtalent die tussen 9 en 15 jaar jong is.

Hoe inschrijven?
1) elektronisch: vul het inschrijvingsformulier in op ketnet.be en upload een filmpje of audiofragment
2) per post: stuur je filmpje of audiofragment en je persoonlijke gegevens naar KetnetPOP, kamer 8L35, A. Reyerslaan 52, 1043 Brussel.

Hoe verloopt de eerste selectie?
1) presenteer jezelf op een originele manier
2) maak een filmpje of audiofragment waarin je zangtalent en je muzikale kwaliteiten getoond worden (eigen liedje, cover,... zolang het maar op een podium kan)

Wie er na de eerste selectie nog bij is krijgt een uitnodiging voor de audities. De eerste audities vinden plaats op 5 en 6 september. Frank Van Laecke (regisseur van de KetnetPOP-shows) is voorzitter van de jury.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wanneer Jack Sommersby zijn dorp verlaat om in de Amerikaanse Burgeroorlog te gaan vechten, haalt iedereen opgelucht adem. Sommersby staat in Vine Hill bekend als een moeilijk man, grof, gewelddadig en opvliegend. Ook voor Laurel, zijn vrouw, is zijn vertrek een ware opluchting, ook al moet ze nu alleen de plantage beheren en haar zoontje opvoeden. Vrienden en kennissen helpen haar graag. Vooral dan Orin Meecham, die stilaan van haar is gaan houden en hoopt zijn verdere leven met haar te mogen delen. Maar dan, zeven jaar na zijn vertrek en twee jaar na het einde van de oorlog, komt Jack Sommersby plots weer thuis. Hij lijkt wel een ander mens te zijn geworden, lief, attent, zacht en begrijpend, hardwerkend en succesvol. De ommekeer is zo totaal dat iedereen zich afvraagt of hij wel de echte Jack Sommersby is.

'Sommersby', om 23,40 uur op En.

Dossiers