Opnames tweede reeks 'Jani Gaat' volop bezig

dinsdag 13 december 2016

Op dit ogenblik is stylist Jani Kazaltzis druk bezig met de opnames voor een tweede reeks van zijn succesvolle VIER-programma 'Jani Gaat'. Dat programma wordt gemaakt door productiehuis Koeken Troef! van Bart De Pauw.

Vorig jaar vertederde Jani Kazaltzis vriend en en vijand met de aandoenlijke manier waarop hij zich in, voor hem, onbekende werelden begaf. Zo ging hij voor 'Jani Gaat' onder meer bij de para's, speelde hij mama voor een weekend en ging hij mee op zee vissen met stoere zeebonken.

Een vervolg kon dus niet uitblijven. Jani en zijn ploeg zijn druk bezig met de opnames. In de nieuwe reeks zal hij onder meer meelopen met de brandweer en leert hij het beroep van scheidsrechter.

Het nieuwe seizoen van 'Jani Gaat' zal in het voorjaar worden uitgezonden op VIER.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers