Opnames tweede reeks 'Jani Gaat' volop bezig

dinsdag 13 december 2016

Op dit ogenblik is stylist Jani Kazaltzis druk bezig met de opnames voor een tweede reeks van zijn succesvolle VIER-programma 'Jani Gaat'. Dat programma wordt gemaakt door productiehuis Koeken Troef! van Bart De Pauw.

Vorig jaar vertederde Jani Kazaltzis vriend en en vijand met de aandoenlijke manier waarop hij zich in, voor hem, onbekende werelden begaf. Zo ging hij voor 'Jani Gaat' onder meer bij de para's, speelde hij mama voor een weekend en ging hij mee op zee vissen met stoere zeebonken.


Een vervolg kon dus niet uitblijven. Jani en zijn ploeg zijn druk bezig met de opnames. In de nieuwe reeks zal hij onder meer meelopen met de brandweer en leert hij het beroep van scheidsrechter.

Het nieuwe seizoen van 'Jani Gaat' zal in het voorjaar worden uitgezonden op VIER.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers