Najaar VT4: vertrouwde programma's en nieuwe series

woensdag 22 augustus 2007

TV-Visie brengt je in primeur het programmaschema van de eerste werkweek van het VT4-najaar. Blikvangers zijn nieuwe reeksen van 'The Block', 'Huizenjacht' en het nieuwe 'JAM'. Verder brengt VT4 enkele nieuwe buitenlandse series.

D


e eerste schooldag is meteen het startschot van het VT4-najaar. Dat begint in de namiddag om 16.55 uur met het nieuwe 'JAM', de VT4-versie van het jeugdjournaal. om 17.00 uur is het dan de beurt aan de nieuwe komische reeks 'Hannah Montana', waar een doorsnee tiener een wel heel actief nachtleven heeft. Ze gaat 's nachts namelijk undercover als populaire popzangers. Dit dubbelleven zorgt dikwijls voor de nodige chaos.

Daarna volgen de gebruikelijke VT4-vooravond programma's:
17.30 uur 8 Simple Rules For Dating
18.00 uur My Wife And Kids
18.30 uur According To Jim
19.00 uur Een dubbelaflevering van 'The Simpsons'
20.00 uur Friends

Daarna volgt op maandag de nieuwe reeks van 'Lost'. Om 20.35 volgt de eerste dubbelaflevering van dit nieuwe seizoen. Om 22.20 uur volgt dan de seizoensfinale van 'Jericho'. De dubbelaflevering mag de eerste nieuwe VT4-avond afsluiten.

Op dinsdag volgt na de vooravond een nieuwe reeks 'Huizenjacht' met Ilse De Meulemeester en Cara Van der Auwera. De jacht wordt geopend om 20.35 uur. Om 21.30 uur mag de lang verwachte nieuwe reeks van 'The Block' van start gaan. Dit jaar is Oostende het mooie kader voor de wedstrijd. De avond wordt afgesloten door nieuwe afleveringen van 'CSI' en de nieuwe serie 'Keen Eddie'.

Op woensdag mag een nieuwe reeks van 'Extreme Makeover: Home Edition' de VT4-avond openen om 20.35 uur. Na de herhaling van 'CSI Miami' om 21.30 uur volgt de gloednieuwe misdaadserie 'Numb3rs'. De seizoensfinale van 'Supernatural' volgt om 23.25 uur.

De donderdagavond begint met het langverwachte debuut van Goedele Liekens op VT4 met de quiz 'Slimmer Dan Een Kind Van 10'. Goedele mag van wal steken om 20.35 uur. De mini-serie 'Traveler' mag zijn eerste dubbelaflevering op ons afvuren om 21.30 uur. Afsluiter van de avond is een nieuwe aflevering van 'CSI New York' om 23.15 uur.

Op vrijdag ten slotte staan 2 films op het programma. Op vrijdag 7 september is het de beurt aan 'Miss Congeniality' en 'Sgt. Bilko'. Blijkbaar wil men niet investeren in de vrijdagavond, dit door de ongetwijfeld zware concurrentie van de andere zenders.

Meer informatie over de nieuwe VT4-programma's en series krijg je later vandaag nog bij TV-Visie.

Bron: VT4

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financile middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers