'Mijn Restaurant!'-koppel Lucie en Jimmy zoeken restaurant

donderdag 8 juli 2010

Finalisten van 'Mijn Restaurant' Jimmy en Lucie, die nipt de duimen moesten leggen voor Karel en Ken uit Aalst, zijn naarstig op zoek naar een pand. De twee willen een eigen restaurant beginnen. En dat zal zeker in Limburg zijn.

'We willen een pand vinden dat goed aanvoelt. Dat moet niet noodzakelijk in Tongeren zijn, maar zeker wel in Limburg, want wij willen Limburgse kindjes', aldus Lucie in het Nieuwsblad. Hoe het restaurant er moet uitzien weten Lucie en Jimmy nog niet. Maar zeker is dat Lucie in de keuken en Jimmy in de zaal zal staan. Het paar gaat voor een Franse keuken met een eigen invulling. 'Lucie's kitchen', zegt de jonge chef zelf.


Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers