Matthijs Van Nieuwkerk na 1 keer 'De Slimste Mens' terug naar Nederland

woensdag 23 december 2009

De Nederlandse presentator Matthijs Van Nieuwkerk heeft het niet gered in 'De Slimste Mens ter Wereld'. In een spannend finalespel speelde journaliste Linda De Win hem terug naar Nederland. Das Pop-voorman Bent Van Looy mag zich opnieuw voor n dag (of beter het hele kerstweekend) 'De Slimste' noemen.

Hij kwam, zag en... verloor! Matthijs Van Nieuwkerk, bekend als presentator van 'De Wereld Draait Door' op Nederland 3, heeft zijn eerste deelname niet overleefd. Het gebrek aan kennis van de spelregels en sluwe tactiek deden hem de das om.

Voor Linda De Win zag het er in het finalespel even niet goed uit. Als Matthijs Van Nieuwkerk het iets tactischer had gespeeld, dan was het 'Slimste'-avontuur voor haar misschien wel afgelopen.

Maar Matthijs Van Nieuwkerk vergat te spelen met zijn seconden. Een blunder van formaat en zo moest de populaire Nederlandse presentator al na één deelname terug naar huis.

Door de kerstdagen is er deze week geen uitzending meer. Maandag nemen worden Linda De Win en Bent Van Looy uitgedaagd door actrice Lien Van De Kelder.

'De Slimste Mens ter Wereld', maandag 28 december rond 22.00 uur op Eén.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers