Mathieu en Guillaume uit 'X Factor

woensdag 3 december 2008

Het was de laatste aflevering voor de halve finale van 'X Factor'. Er bleven na de aflevering van vorige week nog vier kandidaten over. Twee kandidaten plaatsten zich rechtstreeks voor de halve finale, de twee anderen namen het tegen elkaar op in de herkansingen.

M


athieu & Guillaume, Lester & Abdou, Tom en Dirk waren de vier laatste overblijvers van 'X Factor'. Volgende week is het de halve finale en de spanning onder de deelnemers stijgt keer op keer. Elke kandidaat bracht twee nummers die de jury, zoals gewoonlijk, vakkundig beoordeelde.

De kijkers stemden Lester & Abdou en Dirk meteen naar de halve finale. Voor de boers Mathieu & Guillaume en Tom braken er spannende momenten aan. In tegenstelling tot Mathieu en Guillaume stond Tom nog nooit in de herkansingsronde.

Coach Do koos voor haar pupillen Mathieu en Guillaume, Maurice voor Tom. De beslissende stem lag dus bij Kris Wauters. Zijn voorkeur ging eveneens uit naar Tom. Dat betekende dat het avontuur voorbij was voor de broers uit Antwerpen. Zij verlaten net voor de halve finale de wedstrijd.

Mathieu en Guillaume namen hun vertrek positief op. Ze zeiden dat ze mooie tijden beleefd hebben en veel kansen gekregen hebben.

Volgende week strijden de drie andere kandidaten voor een plaats in de finale. Nu zal de jury niet meer stemmen wie de wedstrijd moet verlaten maar het publiek en de kijkers thuis.

Wie moet zéker de finale zingen? STEM NU via onze POLL!

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers