Mathieu en Guillaume uit 'X Factor

woensdag 3 december 2008

Het was de laatste aflevering voor de halve finale van 'X Factor'. Er bleven na de aflevering van vorige week nog vier kandidaten over. Twee kandidaten plaatsten zich rechtstreeks voor de halve finale, de twee anderen namen het tegen elkaar op in de herkansingen.

M


athieu & Guillaume, Lester & Abdou, Tom en Dirk waren de vier laatste overblijvers van 'X Factor'. Volgende week is het de halve finale en de spanning onder de deelnemers stijgt keer op keer. Elke kandidaat bracht twee nummers die de jury, zoals gewoonlijk, vakkundig beoordeelde.

De kijkers stemden Lester & Abdou en Dirk meteen naar de halve finale. Voor de boers Mathieu & Guillaume en Tom braken er spannende momenten aan. In tegenstelling tot Mathieu en Guillaume stond Tom nog nooit in de herkansingsronde.

Coach Do koos voor haar pupillen Mathieu en Guillaume, Maurice voor Tom. De beslissende stem lag dus bij Kris Wauters. Zijn voorkeur ging eveneens uit naar Tom. Dat betekende dat het avontuur voorbij was voor de broers uit Antwerpen. Zij verlaten net voor de halve finale de wedstrijd.

Mathieu en Guillaume namen hun vertrek positief op. Ze zeiden dat ze mooie tijden beleefd hebben en veel kansen gekregen hebben.

Volgende week strijden de drie andere kandidaten voor een plaats in de finale. Nu zal de jury niet meer stemmen wie de wedstrijd moet verlaten maar het publiek en de kijkers thuis.

Wie moet zéker de finale zingen? STEM NU via onze POLL!

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers