Kinepolis TV gaat voor een volwaardige programmering

maandag 12 februari 2007

Kinepolis TV is de exclusieve filmzender van Kinepolis, die u alleen via iN•Di kunt ontvangen. Elke dag krijgt u minimaal 8 verschillende films, waarvan 1 geheel nieuwe. Bovendien brengt het film- en home entertainment magazine inBOX tv u elke dag àlle nieuwtjes over films, dvd releases, games, enz.

B


ij Kinepolis TV ziet U elke dag 8 tot 11 films en dat met 8 instapmomenten.

Op het eerste kanaal van Kinepolis TV begint een film om 14u, 17u, 20u en 22u. Op het tweede kanaal om 15u, 18u, 21u en 23u 


Maandag  - Kineclassics

Onvergetelijke klassiekers uit de al dan niet oude doos. Films die de tijdsgeest weergeven of hun stempel drukten op talloze generaties kijkers.

Dinsdag - Cinémanie 

De andere film, beter bekeken. Films van over de hele wereld die getuigen van de persoonlijke visie en passie van regisseur en acteurs.

Woensdag, zaterdag & zondag - Boxbusters  

De échte kaskrakers uit de bioscoop en topfilms die voor het eerst te zien zijn via pay-tv. Met de B van Big action, Big emotions en Big actors.

Donderdag  - Sneak  

Je weet niet welke film je zult zien. Je weet niet wie meedoet. Je weet niet wat je te wachten staat. Laat je verrassen door onze eigenzinnige keuze.

Vrijdag - Ladies@the movies   

Drama met een grote D. Hartverwarmende romantiek. Feelgood comedies die een glimlach op je gezicht toveren.

Ook uw kinderen geloven niet wat ze zien

Woensdagnamiddag, zaterdag- en zondagvoormiddag - Magic Days    

Magische sprookjesfiguren, futuristische helden, coole computeranimaties of traditionele tekenfilms. Met Magic Days beleven kinderen onvergetelijk momenten.

Persbericht Intergan
http://www.kinepolistv.com

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers