Kinepolis TV gaat voor een volwaardige programmering

maandag 12 februari 2007

Kinepolis TV is de exclusieve filmzender van Kinepolis, die u alleen via iNDi kunt ontvangen. Elke dag krijgt u minimaal 8 verschillende films, waarvan 1 geheel nieuwe. Bovendien brengt het film- en home entertainment magazine inBOX tv u elke dag lle nieuwtjes over films, dvd releases, games, enz.

B


ij Kinepolis TV ziet U elke dag 8 tot 11 films en dat met 8 instapmomenten.

Op het eerste kanaal van Kinepolis TV begint een film om 14u, 17u, 20u en 22u. Op het tweede kanaal om 15u, 18u, 21u en 23u 


Maandag  - Kineclassics

Onvergetelijke klassiekers uit de al dan niet oude doos. Films die de tijdsgeest weergeven of hun stempel drukten op talloze generaties kijkers.

Dinsdag - Cinmanie 

De andere film, beter bekeken. Films van over de hele wereld die getuigen van de persoonlijke visie en passie van regisseur en acteurs.

Woensdag, zaterdag & zondag - Boxbusters  

De chte kaskrakers uit de bioscoop en topfilms die voor het eerst te zien zijn via pay-tv. Met de B van Big action, Big emotions en Big actors.

Donderdag  - Sneak  

Je weet niet welke film je zult zien. Je weet niet wie meedoet. Je weet niet wat je te wachten staat. Laat je verrassen door onze eigenzinnige keuze.

Vrijdag - Ladies@the movies   

Drama met een grote D. Hartverwarmende romantiek. Feelgood comedies die een glimlach op je gezicht toveren.

Ook uw kinderen geloven niet wat ze zien

Woensdagnamiddag, zaterdag- en zondagvoormiddag - Magic Days    

Magische sprookjesfiguren, futuristische helden, coole computeranimaties of traditionele tekenfilms. Met Magic Days beleven kinderen onvergetelijk momenten.

Persbericht Intergan
http://www.kinepolistv.com

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers