Kevin Van Der Perren voor Ketnet op zoek naar jonge schaatsers

zondag 7 maart 2010

Tijdens de wrap van 7 maart heeft kunstschaatser Kevin Van Der Perren de Ketnetters opgeroepen om zich in te schrijven voor een nieuwe uitdaging. Samen een schaatsshow in elkaar steken en opvoeren. Na de gesmaakte reeks 'CIRCUS' in het najaar van 2009, waarin 8 kinderen opgeleid werden tot circusartiesten, gaat Ketnet verder op dit pad met een programma rond schaatsen.

Voor deze nieuwe reeks, die in het najaar van 2010 te zien zal zijn, is Ketnet op zoek naar deelnemers. Elk kind - met of zonder schaatservaring - tussen 8 en 13 jaar kan zich inschrijven. Maar na de selectieproeven blijven er maar 8 kinderen over. Zij krijgen deze zomer een opleiding van professionele coaches uit de schaatswereld. Op het einde van de reeks moeten ze in staat zijn om een coole, stoere en spectaculaire show neer te zetten op het ijs.


Kevin Van Der Perren
Kevin Van Der Perren - onze Belgische schaatstrots - zal de drijvende kracht zijn achter de opleiding van de kinderen en zal als een strenge maar rechtvaardige leermeester waken over hun inzet en vooruitgang.

Ketnet zoekt ijsschaatsers
Deze zomer start Ketnet samen met Kevin Van Der Perren, met de opnames van een nieuw schaatsprogramma. Daarvoor wordt gezocht naar gemotiveerde jongens en meisjes tussen 8 en 13 jaar.

Wil je deze zomer keihard trainen en bewijzen dat je in enkele weken tijd een echt schaatstalent kunt worden? Heb je zin om verschillende schaatstechnieken aan te leren en je aan spectaculaire sprongen, bewegingen en passen te wagen? Surf dan naar http://www.ketnet.be/ en schrijf je in!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers