Kevin Van Der Perren voor Ketnet op zoek naar jonge schaatsers

zondag 7 maart 2010

Tijdens de wrap van 7 maart heeft kunstschaatser Kevin Van Der Perren de Ketnetters opgeroepen om zich in te schrijven voor een nieuwe uitdaging. Samen een schaatsshow in elkaar steken en opvoeren. Na de gesmaakte reeks 'CIRCUS' in het najaar van 2009, waarin 8 kinderen opgeleid werden tot circusartiesten, gaat Ketnet verder op dit pad met een programma rond schaatsen.

Voor deze nieuwe reeks, die in het najaar van 2010 te zien zal zijn, is Ketnet op zoek naar deelnemers. Elk kind - met of zonder schaatservaring - tussen 8 en 13 jaar kan zich inschrijven. Maar na de selectieproeven blijven er maar 8 kinderen over. Zij krijgen deze zomer een opleiding van professionele coaches uit de schaatswereld. Op het einde van de reeks moeten ze in staat zijn om een coole, stoere en spectaculaire show neer te zetten op het ijs.


Kevin Van Der Perren
Kevin Van Der Perren - onze Belgische schaatstrots - zal de drijvende kracht zijn achter de opleiding van de kinderen en zal als een strenge maar rechtvaardige leermeester waken over hun inzet en vooruitgang.

Ketnet zoekt ijsschaatsers
Deze zomer start Ketnet samen met Kevin Van Der Perren, met de opnames van een nieuw schaatsprogramma. Daarvoor wordt gezocht naar gemotiveerde jongens en meisjes tussen 8 en 13 jaar.

Wil je deze zomer keihard trainen en bewijzen dat je in enkele weken tijd een echt schaatstalent kunt worden? Heb je zin om verschillende schaatstechnieken aan te leren en je aan spectaculaire sprongen, bewegingen en passen te wagen? Surf dan naar http://www.ketnet.be/ en schrijf je in!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Een voormalig geheim agent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Zijn leven verandert wanneer hij de jonge prostituee Teri probeert te redden van de gewelddadige Russische maffia. Zijn verlangen naar rechtvaardigheid wordt aangewakkerd. Om wraak te nemen, gaat hij als privédetective 'The Equalizer' te werk.

'The Equalizer', film uit 2014 met oa. Denzel Washington, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers