'KetnetPOP 3' lanceert oproep voor dansers

dinsdag 26 januari 2010

Sinds 17 januari kunnen de Ketnet-kijkers de avonturen van de Ketnetpoppers op de voet volgen in 'KetnetPOP 3: The Making Of' op Ketnet. Tijdens de paasvakantie vinden de concerten van 'KetnetPOP 3' plaats in Hangar 58 in Bokrijk. De ketnetters kunnen hun kans wagen om zelf op het podium te staan tijdens de KetnetPOP-concerten. Kobe en Melvin lanceerden een oproep voor dansers. Jong danstalent kan nog tot 3 februari inschrijven via ketnet.be.

Oproep
Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud en is dansen jouw passie ? Dan kun je dit jaar samen met je idolen op het podium staan van een KetnetPOP-concert door je in te schrijven  voor het KetnetPOP-dansteam. Op de Ketnet-website legt Melvin uit welk dansje je op het nieuwe groepslied 'Alle Jongens Alle Meiden' moet kunnen dansen tijdens de audities op 6 en 7 februari. Begin alvast te oefenen. Inschrijven kan via http://www.ketnet.be/.


'KetnetPOP 3: The Making Of', vanaf zondag 17 januari om 9.15 uur op Ketnet (hh. zaterdag om 9.15 uur).
'KetnetPOP Concerten', op 8 en 9 april, telkens om 14 uur en 17.30 uur in Hangar 58 in Bokrijk (Genk).

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

John McClane reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon, Jack McClane, te helpen. Die is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

'A Good Day To Die Hard', film uit 2013 met oa. Bruce Wiilis, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers