'Just The Two Of Us': Exit Rob en Isabelle

zondag 26 november 2006

Deze week bleven in 'Just The Two Of Us' nog maar vier koppels over. Natuurlijk moest ook deze week weer een koppel het onderspit delven want er is in de halve finale maar plaats voor drie koppels.

Z


aterdagavond brachten de koppels voor de eerste keer twee nummers in plaats van één. Rani en Günther mochten de spits afbijten en dat deden ze met het nummer 'Don't go breaking my heart'. Nadat alle koppels het eerste nummer gezongen hadden, stonden Tess en Born bovenaan de lijst, Rani en Günther sloten het rijtje af.

Ook nadat de koppels hun tweede nummer gebracht hadden, veranderde er niets aan de rangschikking. Tess en Born stonden nog steeds eerst, Günther en Rani laatst. Als het van de jury afhing verdienden Sergio en Sandrine het niet om in de halve finale te zitten. Toch waren het de kijkers die beslisten wie wel en wie niet naar die halve finale mocht.

De meeste mensen zullen wel niet raar opgekeken hebben toen Tess en Born als eersten zeker waren van een plaats in de volgende ronde. Iets opmerkelijker was dat Rani en Günther eveneens doorgingen. Rob en Isabelle en Sergio en Sandrine kwamen tegen elkaar uit. Het waren uiteindelijk Rob en Isabelle die naar huis moesten.

Volgende week is het tijd voor de halve finale met Tess en Born, Sandrine en Sergio en Rani en Günther.

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers