'Just The Two Of Us': EXIT Kathy en Jan

zondag 19 november 2006

Voor nieuwsanker Kathy Pauwels en musicalster Jan Schepens zit 'Just The Two Of Us' er helemaal op. Vrijdag moesten ze het onderspit delven en werden uit de wedstrijd gestemd. Na een spannende week in de gevarenzone is het pleit beslecht.

K


athy Pauwels en Jan Schepens hadden het doorheen 'Just The Two Of Us' niet onder de markt. Enerzijds werden ze gelauwerd, anderzijds kregen ze veel kritiek over zich heen. Jan Schepens als 'ouwe rot' in het vak, was niet in het minst meerdere malen schietschijf van de vakjury.

Gisteren werd 'Hit the road Jack' definitief de doodsteek voor het duo Kathy en Jan. Nog vier duo's blijven over. Rob en Isabelle, Tess en Reborn, Sandrine en Sergio en Rani en Gunther blijven in de running bij 'Just The Two Of Us' en nemen het volgende week weer tegen elkaar op. Voor meer info over wat de koppels volgende week te wachten staat, klik je best opnieuw naar TV-Visie. Wij houden je op de hoogte over wat de deelnemers van dit VTM-programma nog te wachten staat.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers