'Just The Two Of Us': EXIT Jo en Chadia

zondag 12 november 2006

Deze week brachten de zes overblijvende koppels een musical- of een Latinnummer. Dat laatste genre bleek helemaal niet gemakkelijk te zijn, verschillende koppels hadden er toch wat last mee. Bewegen en zingen is toch moeilijker dan het lijkt.

R


ani De Coninck en Günther Neefs mochten dit keer de spits afbijten. Ondertussen weet iedereen al dat dit geen cadeau is. Vorige keer zongen Jo de Poorter en Chadia Cambie als eersten, maar de punten van de jury waren toen helemaal niet goed. In tegenstelling tot hen brachten Rani en Günther het er wel goed vanaf.

Kathy en Jan waren de enigen die een Nederlandstalig musicalnummer brachten, maar dat werd niet voor 100% geapprecieerd door de jury. Het duo eindigde op de laatste plaats nadat alle punten van de jury geteld waren. Dit wilde natuurlijk niet zeggen dat ze moesten vrezen voor een afscheid, want de punten van de kijkers moesten er nog bijgeteld worden.

Nadat de punten van de kijkers en de jury samengeteld werden, waren Rani en Günther als eersten zeker van een plaats in de volgende ronde, net als Tess en Born. Het bleef spannend voor Chadia en Jo en Kathy en Jan. Uiteindelijk moesten Jo en Chadia afscheid nemen, onterecht vonden ze zelf.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers