Inschrijvingsperiode 'Junior Eurosong 2010' verlengd

dinsdag 23 februari 2010

'Junior Eurosong' leeft meer dan ooit. De oproep van Laura werkt duidelijk inspirerend, want de inschrijvingen stromen binnen. De deadline van de inschrijvingsperiode bleek echter nogal krap te zijn. Op algemeen verzoek van Juniors in spe is beslist om de inschrijvingsperiode met twee weken te verlengen. Al wie droomt van het 'Junior Eurovisiesongfestival', heeft dus nog tijd tot 15 maart.

Wie treedt in de voetsporen van Laura? Wie verovert het hart van de kijkers en zal op 20 november ons land vertegenwoordigen in het Wit-Russische Minsk? Om dat te ontdekken, gaan Eén en Ketnet op zoek naar kinderen tussen 10 en 15 jaar die goed kunnen zingen. Inschrijven kan tot 15 maart via ketnet.be.


OPROEP: Schrijf je in voor 'Junior Eurosong 2010'!
 
Altijd al willen weten hoe het voelt om Laura, Thor of Oliver te zijn? Schrijf je dan zeker in voor 'Junior Eurosong 2010'! Wie weet sta jij binnenkort wel op het podium van het volgende 'Junior Songfestival' in Wit-Rusland…
 
Er zijn wel een paar regeltjes: (a) Je bent tussen 10 en 15 jaar. Je bent dus geboren tussen 23 november 1995 en 22 november 2000. (b) Je kan je liedje alleen zingen of in groep. Een groep mag maximaal 6 personen op het podium tellen. (c) Je bent minderjarig, dus je ouders moeten akkoord gaan met je deelname aan Junior Eurosong.

Allemaal in orde? Fijn! Dan kan je je op twee manieren inschrijven:

Mogelijkheid 1: Je schrijft je in met een liedje dat je zelf geschreven hebt.

Mogelijkheid 2: Je bezorgt ons een opname waarop we jou een cover (een bestaand liedje) horen zingen. Aan een eigen liedje werken we dan later wel.
 
Heb je nog vragen dan kan je een mailtje sturen naar junioreurosong@ketnet.beLees ook:
'Junior Eurosong' verhuist dit jaar naar Ketnet

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers