Inschrijvingsperiode 'Junior Eurosong 2010' verlengd

dinsdag 23 februari 2010

'Junior Eurosong' leeft meer dan ooit. De oproep van Laura werkt duidelijk inspirerend, want de inschrijvingen stromen binnen. De deadline van de inschrijvingsperiode bleek echter nogal krap te zijn. Op algemeen verzoek van Juniors in spe is beslist om de inschrijvingsperiode met twee weken te verlengen. Al wie droomt van het 'Junior Eurovisiesongfestival', heeft dus nog tijd tot 15 maart.

Wie treedt in de voetsporen van Laura? Wie verovert het hart van de kijkers en zal op 20 november ons land vertegenwoordigen in het Wit-Russische Minsk? Om dat te ontdekken, gaan Eén en Ketnet op zoek naar kinderen tussen 10 en 15 jaar die goed kunnen zingen. Inschrijven kan tot 15 maart via ketnet.be.


OPROEP: Schrijf je in voor 'Junior Eurosong 2010'!
 
Altijd al willen weten hoe het voelt om Laura, Thor of Oliver te zijn? Schrijf je dan zeker in voor 'Junior Eurosong 2010'! Wie weet sta jij binnenkort wel op het podium van het volgende 'Junior Songfestival' in Wit-Rusland…
 
Er zijn wel een paar regeltjes: (a) Je bent tussen 10 en 15 jaar. Je bent dus geboren tussen 23 november 1995 en 22 november 2000. (b) Je kan je liedje alleen zingen of in groep. Een groep mag maximaal 6 personen op het podium tellen. (c) Je bent minderjarig, dus je ouders moeten akkoord gaan met je deelname aan Junior Eurosong.

Allemaal in orde? Fijn! Dan kan je je op twee manieren inschrijven:

Mogelijkheid 1: Je schrijft je in met een liedje dat je zelf geschreven hebt.

Mogelijkheid 2: Je bezorgt ons een opname waarop we jou een cover (een bestaand liedje) horen zingen. Aan een eigen liedje werken we dan later wel.
 
Heb je nog vragen dan kan je een mailtje sturen naar junioreurosong@ketnet.beLees ook:
'Junior Eurosong' verhuist dit jaar naar Ketnet

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers