'Hotel Regina' (VT4) neemt kaap van 200.000 kijkers

woensdag 11 juni 2008

'Hotel Regina', de veelbesproken laatavond-voetbaltalkshow die elke dag tijdens het EK uitgezonden wordt, weet steeds meer VT4-kijkers te boeien . Het programma veroverde dinsdagavond het marktleiderschap op de laatavond binnen de VT4-doelgroep (m/v 15-44). Eén op vier, of liefst 25 procent van de doelgroep, stemde af op VT4 tot Luc De Vos uitgezongen was.

D


insdag overschreed 'Hotel Regina' ook de kaap van de 200.000 kijkers: gemiddeld volgden 217.109 VT4-kijkers Carl Huybrechts en zijn gasten, met een piek van 278.257 kijkers. Donderdagavond kaarten Gui Polspoel, Bob Peeters, Aad de Mos, Véronique De Kock en Gunther Schepens na over de gebeurtenissen van deze speeldag in 'Hotel Regina'.

LEES OOK: Carl Huybrechts kan voetbalfans niet boeien

DOSSIER: Euro 2008 (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers