Grote 'X Factor'-dag zaterdag in Vilvoorde

donderdag 11 december 2008

Volgende week woensdag weten we wie de winnaar wordt van 'X Factor'! Woensdagavond vielen Lester & Abdou als laatste af, wat betekent dat Tom en Dirk op 17 december de strijd om het platencontract zullen uitvechten. Op zaterdag 13 december kan je de twee superfinalisten bovendien ontmoeten op de grote 'X Factor'-dag in Vilvoorde.

J


e maakt kans om op zaterdag 13 december 2008 een onvergetelijke XFactor-dag te beleven in gezelschap van de 2 finalisten en de alom bekende coaches Kris, Maurice en Do.

De deuren van de vtm-gebouwen in Vilvoorde worden geopend voor tal van non-stop 'X Factor'-activiteiten.
Je kan uit de bol gaan tijdens een showcase van onze 2 'X Factor'-finalisten in de unieke 'X Factor'-studio. Daarnaast kan je handtekeningen verzamelen en op de foto met zowel de finalisten als met hun coaches. Uiteraard geven wij je ook de kans je eigen zangtalent te testen en deel te nemen aan een quiz waarbij je een ticket voor de finale live-uitzending van XFactor kan bemachtigen.

Voor één keer laat 'X Factor' je mee kijken achter de schermen en wie weet maak je ook nog kans op een boeiende rondleiding. SMS X naar 3020 en maak kans om deel te nemen aan deze onvergetelijke dag! (€0,75/bericht; max.5 SMS/deelname)

Top of flop? Beste tv-figuur? Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008!

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers