Goedele Liekens maakt VT4-debuut met quiz

dinsdag 7 augustus 2007

Goedele Liekens zal in september de quiz 'Slimmer dan een Kind van 10?' presenteren op VT4. Hiermee maakt Goedele Liekens haar debuut op haar nieuwe zender. Het is trouwens niet de eerste keer dat Goedele zich op het scherm waagt aan een quiz.

Bij

haar vroegere werkgever presenteerde Goedele in de beginjaren van VTM het populaire 'Wie ben ik?'. Jaren later volgde de Vlaamse versie van de harde BBC-quiz 'De Zwakste Schakel'. Een echt kijkcijferkanon was dit even wel niet en na amper n seizoen verhuisde de quiz naar het archief.

Anno 2007 probeert Goedele Liekens het opnieuw met een quiz en deze keer dus op VT4. Bij 'Slimmer dan een Kind van 10?' is het de bedoeling dat een volwassene tien vragen beantwoorden die regelrecht uit schoolboeken van de lagere school komen. Weet de volwassene het antwoord niet, dan kan die beroep doen op de hulp van een 10-jarig kind. Zoniet moet hij of zij stoppen en toegeven niet slimmer te zijn dan een kind.

Het programma is een productie van Jokfoe, het productiehuis van Goedele Liekens.
 
Bron:GVA

LEES OOK: VT4 zoekt publiek voor nieuwe spannende quiz

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers