Geflopte Goedele-quiz en 'Outback Luke' verhuizen

woensdag 17 oktober 2007

Met onmiddellijke ingang vervangt VT4 de geflopte quiz 'Slimmer dan een kind van 10' door het Amerikaanse klusprogramma 'Extreme Makeover: Home Edition'. Ook VIJFtv grijpt in en verhuist 'Outback Luke' begin november naar donderdagavond. Beide programma's moesten belangrijke pijlers worden in het programmaschema van VT4 en VIJFtv. De kijkers beslisten echter anders...

H


et groots aangekondigde 'Slimmer dan een kind van 10', het VT4-debuut van Goedele Liekens heeft de kijker nooit kunnen boeien. Al vanaf de eerste aflevering vond Vlaanderen zijn weg niet naar de Goedele-quiz. En week later verloor het programma ruim 100.000 kijkers en schommelde het kijkcijfer rond 150.000 trouwe fans. Ook VT4 vond dit te weinig en verhuist 'Slimmer dan een kind van 10' onmiddellijk naar zondagmiddag om 17.35 uur.

Ook die andere, met veel tromgeroffel aangekondigde vedette, Lien Van de Kelder kon geen extra kijkers lokken naar VIJFtv. Het realityprogramma 'Outback Luke' waarin de 'Thuis'-actrice door de Australische outback trekt, wordt even stop gezet en verhuist vanaf 1 november naar donderdagavond om 22.00 uur. VIJFtv herhaalt 'Outback Luke' dan opnieuw aflevering 1 in de hoop om nieuwe kijkers vanaf het begin mee te krijgen. Ook in Nederland verhuisde het programma na teleurstellende kijkcijfers.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers